2777
2789
عنوان

نمیدونم کجایی هستن زبون نفهمن

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 65 پست
اره عوضش من هر نیم ساعت زنگ میزنم دریل میزنم به مغزش طفلی مظلومه😁😄

ایولل🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

ای کاش برید کتابخونه ،اون درس بخونه شما داستان بخونی خوراکی ببری همونجا تا غروب ،والا ،حداقل اعصابت کمتر بهم میریزه

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم هم همینه میگه، نکنه شوهرمی اومدی تاپیکم😄😁😃

اره شوهرتم ورژن خانومانش😅

متاهل💍   نَ همتا جون هستم و نَ ۲۲ سالمه😁   این کاربری سابق یکی از دوستانم بوده که به من واگذار شده (از سال ۱۴۰۲)😇   یه بیوگرافی کوشولو از خودم یک عدد دختر مهربون☺ منطقی📚  پرانرژی😍💪 چشم درشت و قهوه ای ابرو کمون ماه پیشونی قد بلند🙃 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد💍🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 رسالت من باشگاه رفتنه😎  سعی من براینه که لبخند از رو لبم کنار نره چون معتقدم لبخند من نه تنها به خودم حتی به اطرافیان هم انگیزه و نشاط میده❤ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

میترسم دیوار خونه بریزه

نه بابا

نترس

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

هیچ کس تو این خرابشده ندارم چند تا دوست که اونم خحالت میکشم برم

حق داری شرایط سختیه 

من خودمم تو این شرایط بودم طوری که از ناراحتی گریه ام می گرفت ولی مجبوری تحمل کنی 

پسرت رو بفرست کتابخونه درس بخونه خودت هم باهاش برو

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
😄😄😄حالا هرچی

شرایط سختیه

برای ماهم سال قبل همین بوده البته اونا قبل شروع کار اومدن عذرخواهی و دلجویی بابت سروصداها و ازارهای احتمالی .. به اینم فکر کن که  اونام چاره ای ندارن و جز بااون ابزارها و سروصداهاشون ساخت و ساز اون ساختمون تموم نمیشه ، نمی تونمم که به خاطر مدتی زحمت رها کنن زمین شون رو که

چاره ای جز مدتی تحمل ، نداری و اگه خیلی اذیتی میتونی اون زمانی که میدونی اوج کارشونه تو خونه نمونی

ناامیدی و غم ممنوع ✋ و لاتهنوا ولاتحزنوا انتم الاعلون ان کنتم مومنین : نه سست شوید و نه غمگین شوید شما برتریداگر مومن باشید 🇮🇷... اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

گلم کاش برای منم ساختمون سازی بود نه این که نصف شبی ساعت ۴مبل بکشن روسرامیک یاساعت ۲نصف شب صدای جنگ ...

تو که قطعاا برو و به حسابشون برسن. جغد تشریف دارن نصفه شبی کار میکنن. اگر در طول روز خونن اون تایمی که میدونی بیدارن مثل خودشون سر و صدا کنن. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

میگی تا ساعت ۲ هستن 

برنامه بریز و این ساعت ها با پسرت برید بیرون

کتاباشو هم بیاره

کتابخونه هم گزینه خوبی بود یکی بالا بهت گفت

خارج هم هستی راحت تری 

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

حق داری شرایط سختیه من خودمم تو این شرایط بودم طوری که از ناراحتی گریه ام می گرفت ولی مجبوری تحمل کن ...

منم همه روزه استرس وگریه داشتم حالا اینا قوز بالا قوز شدن دیگه

همسابه بغلی ما از ساعت ۶ مباومدن کار تا ۸.مطمعن میشدن که من بیدار شدم. کپه مرگشنو میزاشتن گورشونو گم میکرردن برمن ساحتمون بعدی 🤬🤬🤬.. این دستگاهای سیمان سازشون ا. یه یری من داشتم بعد از ظهری جارو برقی مبکشیدم یهو به صدای گرومپ شدید اومد. بشدت ترسیدم. رفتم اتاق خواب دیدم از سیمانا پرت شده رو شیشه اتاق خواب. شیشه رو اورده پایین 😭😭🤬🤬🤣

تو که قطعاا برو و به حسابشون برسن. جغد تشریف دارن نصفه شبی کار میکنن. اگر در طول روز خونن اون تایمی ...

گلم من نمی تونم باکسی دهن به دهن بزارم حالا ایشونم صاحب خونه بودن اصلا نمی تونستم چیزی بگم یه بارم اعتراض نکردم بهشون ولی یه هفته ست جابه جاشدم پاشدم ازاونجا موقع پاشدن بهشون گفتم به خاطره اذیتایی که می شدم دارم پامی شم اونم نمی زاشت می گفت بمونین چرا می ری توروخدا من ازشما راضیم وفلان منم برگشتم گفتم حقیقتا من ازصدای شما اذیت می شدم که پامی شم 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام