2777
2789
عنوان

عوض کردن کابینت

103 بازدید | 11 پست

بچه ها ما سفارش کابینت جدید دادیم الان تو خونه زندگی می‌کنیم میگه یه هفته داخل خونه کار داره. تجربه دارید باید کل خونه رو جمع کنم؟ خیلی کثیف کاری داره؟ از الان عذا گرفتم از بهم ریختگی. نمیدونم چکار کنم. دست تنهام

پذیرایی رو. که قطعا باید جمع کنی 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه برشکاری انجام ندن مشکلی ندارن ولی اگه انجام بدن با وسایل رو جمع کنید

گفت همه رو میبرم میارم نصب میکنم. البته بیشتر درها عوض میشه یه قسمتش هم میکنه باید دکور بزنه. نمیدونم هود و گاز رو هم باید بر داره یا نه.

پذیرایی اشپزخونه کلا جمع کن فرش مبل همه جی

لخته لخت باشه پدیرایی

یه کوجولو ببُره یه قسمت کابینت رو 

قشنگ خاک اره پخش میشه نو فضا یعتی لوسترها رو هم بعدش باید پاک کنی

تا توب کلید ریزها خاک اره اس من تجربه دارم

ظرفا رو تو حمون باید بشوری یا مدت

غذا پختنم تعطیل

دو هفته گفته تو ۱۵ روز در نظر بگیر

کابینت کاره که رفت هرروز بلافاصله تمیز کن همه حا رو 

روهم روهم جمع نشه

میتونی غذا بپزی واسه چند روز فریز کنی

چرا یه هفته؟؟؟

من ۳ ماه پیش نصب کردن کلا ۴ ساعت طول کشید

«حسادت، زنگ خطر نیازهای نادیده‌گرفته‌شده‌ی ماست؛ نه گواه بدی ما، نه گواه بدی طرف مقابل، بلکه نشانی از بخش‌هایی درون ما که هنوز صدای کافی نداشتن

گفت همه رو میبرم میارم نصب میکنم. البته بیشتر درها عوض میشه یه قسمتش هم میکنه باید دکور بزنه. نمیدون ...

هود و گاز کثیف کاری نداره برای درها هم اگه اونجا برش نزنه مشکلی پیش نمیاد

کاربر آقا 

آره ما دقیقا چهار سال پیش انجام دادیم

من برای عید خونه تکونی نکردم چون وقتی که کابینت کار داده بود برای اردیبهشت بود گذاشتم برای همون موقع

کل آشپزخونه باید تخلیه بشه

کابینت های قبلی که باز میشه کلی کثیف کاری داره

بعدی هم که نصب میشه کلی کثیف کاری داره

بخصوص که پیش میاد باز تکه های برش خورده دقیق نیست و دوباره تو خونه برش میخوره و کلی خاک آره و سوراخ کردن مجدد دیوار ها گرد و خاک فراونی داره 

پذیرایی اشپزخونه کلا جمع کن فرش مبل همه جیلخته لخت باشه پدیرایییه کوجولو ببُره یه قسمت کابینت رو قشن ...

دقیقا  استاد کارها اول وعدهای قشنگ میدن بعد هی به بهانه های مختلف  طووووولش میدن 

و خدایی که  بشدت کافیست 🌱