2777
2789

سر امتحان فارسی دیر رسیدم نذاشت برم تو دوازدهمی ام چی میشه حالا چیکار کنم امتحان غایبین برگذار نمیشه

هیولاها متولد میشوند یا ساخته میشوند؟!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه زاری کن تو الان اینجا چه میکنی داد و بیداد کن تا راهت بدن به مامانت زنگ بزن بیاد دعوا

کردم زنگ زد حراست نذاشتن بیرونم کرد هرچی گفتم نذاشت

زنگ برن آموزش پرورش

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

صفر میشه غصه نخوریا الهی عزیزم ارزش یه لحظه حال بدیتو ندارهتهش هممون اسیر خاکیم چقدر من حرص خوردم و ...

بخدا فقط پنج دیقه دیر رسیدم نمیشه موجه کنم

نه دیگه گفتن هر کی چه موجه چه غیر موجه غایب بشه صفر میشه و تراز منفی میده

پارسال دوازدهمی ها امتحان مجدد داشتن حالا نمیشه