2777
2789
عنوان

فک کنم پلیسا ریختن خونه داداشم چون مادرم ساعت شیشونیم بمن

| مشاهده متن کامل بحث + 1292 بازدید | 42 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نکنم ساعت شش صبح پلیس بره خونه کسی جلبش کنه.

چرا هنوز تو اون محله موندی؟

همه میگن که به خاطر دعای شما دوستان نی نی سایتی،حاجاتشون برآورده شده.دوستای خوب و همیشه مهربونم،میشه من هم مهمون دعا و صلوات تون کنید؟فدای نفس های گرمتون ♥️⁩⁦♥️⁩
تاپیکهای قبلتر و هم خوندی که چه بلایی سرم آورده؟؟؟؟؟

نه.ولی دیگه احتیاج به دشمن نداری.منم دو ساله با تنها برادرم قطع رابطه ام.زمین کشاورزی مامانم برد و شماره مامانم مسدود کرد مامانم چهار ماه پیش دق کرد و از دنیا رفت.

کلا زن شری هستیتاپیکهای قبلت هم با مردی تو خیابون دعوای فیزیکی کردیادم از همه تون میترسهتو هم خواهر ...

کاش تو خیابون همچین بلایی هم سر شما بیاد تاببینی عکس العمل خودت چیه. که منو قضاوت کردی

خداوندا تویی حامی وحاضر
نه.ولی دیگه احتیاج به دشمن نداری.منم دو ساله با تنها برادرم قطع رابطه ام.زمین کشاورزی مامانم برد و ش ...

خدااز همچین آدمهایی نگذره. روح مادرتون هم شاد.

خداوندا تویی حامی وحاضر