2777
2789

خدایی دیدین یا شنیدین ؟

چند وقت قبل پسر یکی از دوستان ما ازدواج کرد 

عروس دوتا مادر و دوتا پدر داره

یعنی پدرو مادر خودش تو بچگی این طلاق گرفتن 

بعد هرکدوم رفتن ازدواج کردن 

ولی با هم دوستن و رفت و آمد دارن 

بعدها هرکدومشون یه بچه آوردن 

و اسم هر سه تا بچه ها شبیه همه یعنی با هماهنگی هم اسم انتخاب میکردن 

تو جشن عقد هم جفت پدرو مادرا بودن و خوش و خرم و همش با هم رقصیدن و ....

من نمیتونم هضمش کنم 

حتی مادر عروس هنوز پدرشوهر مادرشوهر قبلی خودشو میبره دکتر و ... یا بچه اون یکی زنه رو نگه میداشته 

یا اون زنه بچه خودشو پیش اینا نگه میداشته ..خودش و شوهره میرفتن مسافرتی جایی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

زیر یه سقف نتونستنن دووم بیارن اما اینجوری چجوری میتونن؟

حالا مردا میگیم کمتر احساسین اما زنا چی

اون دو زن چجوری دووم میارن اخه

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

من حتی چند دقیقه فیلم رقصشون با عروس و داماد رو دیدم 

فیلمبردار گفت پدرو مادر عروس و داماد برن برقصن 

شش نفر رفتن رو سن 

بعد هی این باباعه میرفت عروسو میبوسید هی اون باباعه 

همشونم خوش و خرم 

بنطرمن ادم وقتی طلاق میگیره که زندگی باطرف مقابل براش به معنای واقعی جهنم باشه اگه اینطورم باشه نبایدحتی فکرکنه به طرف اونم بعداینکه دوباره متاهل شد_هرچی هم بگی طرف طلاق دوستانه گرفته ولی بازم همدیگرومیبینن یادروزایی که باهم داشتن میفتن حتی اون لحظه هایی که نزدیکی داشتن_بعضی رابطه ها تهوع اوره

دخترا واقعا ناامید نباشبن 

به خدا این داماد وضعش توپ خوش تیپ خوشگل یدونه پسر 

من فکر میکردم میره سراغ دخترهای خاص 

عاشق این دختره شده ..دختره بالای ۱۲۰ وزنشه خیلی هم معمولی ولی با نمکه 

اینم وضعیت خانواده اش

بنطرمن ادم وقتی طلاق میگیره که زندگی باطرف مقابل براش به معنای واقعی جهنم باشه اگه اینطورم باشه نبای ...

اهان ببین بابای دختره گفته ما با هم بد نبودیم فقط دیدیم تفاهم نداریم به درد هم نمیخوریم جدا شدیم

اهان ببین بابای دختره گفته ما با هم بد نبودیم فقط دیدیم تفاهم نداریم به درد هم نمیخوریم جدا شدیم

همین تفاهم نداشتیم واین چرت وپرتها باعث شده ادما الکی جدابشن و امارخیانت تواین مملکت انقدربالابره

دختر همسایه ما از شوهرش جدا شده، و دو مرتبه ازدواج کرده، اما هم چنان شوهر اولی با خانواده مادرزن و اینا رابطه داره میره و میاد، جالبش اینجاست  دختره ،میاد میشینه بین دوتا آقا، یعنی همسر اولش که جدا شده و همسر خودش، یک بچه هم از شوهر اولش داره، یک بچه از شوهر دومش، این همه هم مردها با بچه ها رابطه خوبی دارن، انگار نه انگار که قبلا از هم جدا شدن، اما شوهر سابقش هنوز ازدواج نکرده،