2777
2789
خداروشکر که خونه داریدناشکری نکن ...قسط و وام تموم میشه و همه حقوق میمونه ناشکری نعمت رو از آدم میگی ...

بخدا اونم تموم بشه نمیدونم شوهرم پول چیکار میکنه

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خداروشکر که خونه داریدناشکری نکن ...قسط و وام تموم میشه و همه حقوق میمونه ناشکری نعمت رو از آدم میگی ...

هرچی میگم بخر همیشه میگه پول ندارم نمیدونم این کی پول داره

اوضاع بد نیست منتهی خودتو با خواهر و خواهر شوهر مقایسه میکنی اذیت میشی شرایط شما الان ایده آل من و خ ...

خونه واسه خودم نیست واسه پدرشوهرمه تو یه ساختمون زندگی میکنیم

حالا شوهرم راضی نیست میگه پسرم بزرگ سه منم برم سرکار اصلا حوصله شو ندارم انرژی مو پسرم میگیره

عزیزم پسرت چندسالشه؟ برامن ۴ ساله سرکار پیش خودمه سرگرمش میکنم 

بالاخره ک اینجوری نمیشه ک هم خدارو بخوای هم خرما رو 

هم خونه داری و از قسط مینالی و میگی بی پولی 

هم دوست نداری بری سرکار اوضاع گروونی بیداد میکنه اقایون گناه دارن یکم کمک خرج باشی بدنیست بگرد کار خونگی پیداکن ک حداقل از پس هذینه خودت بر بیای تا قسطاتون تموم بشه

بعضی اوقات دلم به حال خودم میسوزه جاری و خواهر شوهرم دم به دیقه لباس میخرن گوشی های آنچنانی دارن ولی ...

اگه خودت رو با بقیه مقایسه کنی همیشه چیزی برای غصه خوردن هست

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

بخدا اونم تموم بشه نمیدونم شوهرم پول چیکار میکنه

یه دفتر بردارید و تمام خرج هاتونو حتی هزار تومن بنویسید خیلی راحت مدیریت میشن 

من هجده ساله متاهلم و ازاول زندگی خرج و مخارج رو نوشتیم خیلی بهتر میفهمید از کجاها باید بزنید 

امید آخرین چیزیست که میمیرد

حقوق همسرم ۲۰ میلیون هم نمیشه عید به عید برای خودم و پسرم خرید میکنیم ،۹۸ عروسی گرفتیم خونه دار شدیم البته آبان تکمیل میشه،ولی خداروشکر قسط نداریم اصلا 

میشه یه صلوات پدرم را مهمان کنید🙏
عزیزم پسرت چندسالشه؟ برامن ۴ ساله سرکار پیش خودمه سرگرمش میکنم بالاخره ک اینجوری نمیشه ک هم خدارو بخ ...

پنج سال پیش هر دکتری میرفتم می‌گفت باید عمل کنی دیسک آت کنار نخاع ته دیسک کمر دارم نمیتونم خیلی سرپا باشم یا خیلی بشینم واسه همین قید کار کردن زدم کار میکردم تو خونه نویسنده سایت بودم ولی کارفرما حقوق زیاد نکرد خیلی کم بود 

پنج سال پیش هر دکتری میرفتم می‌گفت باید عمل کنی دیسک آت کنار نخاع ته دیسک کمر دارم نمیتونم خیلی سرپا ...

خب کاچی به از هیچی عزیزم 

کمم باشه میتونستی دوتا کارفرما بگیری توخونه راحت بودی ک حداقل میتونستی براخودت لباسی چیزی بگیری