2777
2789
عنوان

چه برندی ژل لب بزنم ی سال بمونه

159 بازدید | 22 پست

نمیخوام سریع بره   

لطف قیمت هر یک سیسی رو هم بگین ؟؟

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

حالا ی سالم نه مثلا ۹  ماه قشنگ قلوه ای بمونن

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ژلایی که زیاد میمونن خوب نیستن ممکنه عوارض داشته باشن

مثلا چه عوارضی؟

مثلا چه عوارضی؟

مثلا گلوله گلوله میشن یا باعث عفونت میشن 

ژلایی خوبن که بر پایه هیلارونیک اسید باشن 

هیلارونیک اسید هم خب یه جور آبه دیگه هم باعث آبرسانی و روشن شدن رنگ لب میشه هم زود جذبه ولی کم عارضه ترینن این ژلا نسبت به بقیه 

ژوویدرم 6 الی 9 ماه میمونه و 400 یا 600 هزار هم پول یک سیسی هست

ایول دمت گرم 

خودت زدی؟؟

مثلا گلوله گلوله میشن یا باعث عفونت میشن ژلایی خوبن که بر پایه هیلارونیک اسید باشن هیلارونیک اسید هم ...

دمت گرم گلم مرسی بابت راهنمایت❤️🌹

ایول دمت گرم خودت زدی؟؟

من میخواستم بزنم ترسیدم چون اگه الان بزنی دوباره باید بری تمدیدش کنی ممکنه عفونت کنه یا چندین سال دیگه اگه بخوای بزنی باید همون مارکی که قبلا زدی و دوباره بزنی ممکنه اون مارک دیگه توی بازار نباشه یا ترسیدم زشت بشم 

ولی همه تعریفش و میکنن دوستمم زده خیلی نچرال خوبه

کرمانشاه،دانشجو تجربی:)

😐۴۰۰؟ اصلا زیر ۲میلیون نداریم ک

منم تعجب کردم تهش سمت خودمون ۱.۸۰۰ نهایتن😶😐