2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای هوش مصنوعی فرستادم اینو گفت

تصویری که فرستادید، توده‌ای قرمز رنگ و بافت‌مانند را روی دستمال نشان می‌دهد که ممکن است خون لخته‌شده یا بافت دفع‌شده باشد. اما با اطمینان نمی‌توان گفت که آیا این یک سقط جنین است یا خیر. چند نکته مهم:

احتمال سقط جنین:

اگر فرد باردار بوده و همراه با درد شکم، خونریزی، و دفع بافت چنین چیزی را دیده، احتمال سقط جنین وجود دارد.

سقط‌های زودهنگام (معمولاً زیر ۸ هفته) ممکن است بافت‌هایی شبیه به لخته خون غلیظ یا توده‌های کوچک داشته باشند.

احتمال دیگر:

ممکن است صرفاً لخته خون بزرگ ناشی از قاعدگی باشد، مخصوصاً اگر پریود نامنظم یا شدید باشد.

گاهی پولیپ، فیبروم یا بافت آندومتر هم ممکن است به این شکل دفع شود.

پیشنهاد:

برای تشخیص دقیق حتماً باید:

آزمایش خون (بتا اچ‌سی‌جی) انجام شود.

معاینه توسط پزشک زنان صورت گیرد.

اگر بارداری تأیید شده بوده، سونوگرافی واژینال کمک می‌کند مشخص شود که آیا جنین سقط شده یا خیر.

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

برای هوش مصنوعی فرستادم اینو گفتتصویری که فرستادید، توده‌ای قرمز رنگ و بافت‌مانند را روی دستمال نشان ...

مرسی..من هیجوقت توده خون داخل پربودم نبوده همیشه عادی و نرمال بود پریودم این سری هم درد داشتم هم تاخیر افتاد عم خودم حس میکردم کسی حرفمو باور نمیکرد اما من حسش میکردم بعدم این بافتش گوشتی بود قشنگ معلوم بود توش خون نیست‌‌..

مرسی..من هیجوقت توده خون داخل پربودم نبوده همیشه عادی و نرمال بود پریودم این سری هم درد داشتم هم تاخ ...

یه آزمایش بده خیالت راحت بشه

متوجه بشی چخبره و باید چیکار کنی

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سقط با درد خیلییی زیاده عزیزم مگه درد زیاد داشتی؟؟؟

اره..قشنگ ۲تا هفته مختلف دردم انقد بالا می‌گرفت که میکن میخوردم چون فکر میکردم الان پربود میشم حتی نوار بهداشتی میذاشتم میگفتم الان پدبود میشم اماا نشدم..قبل اینکه این رو هم ببینم خیبی درد داشتم قشنگ داشتم ناله میکردم بعدم پربود شدم و اینو دیدم

اره..قشنگ ۲تا هفته مختلف دردم انقد بالا می‌گرفت که میکن میخوردم چون فکر میکردم الان پربود میشم حتی ن ...

ببین درد سقط طوریه که زمینو گاز میگیری و مثل درد پریودی نیست 

فکر میکنم این فقط لخته پری هست

برای هوش مصنوعی فرستادم اینو گفتتصویری که فرستادید، توده‌ای قرمز رنگ و بافت‌مانند را روی دستمال نشان ...

اسم هوش مصنوعیت چیههه لطفا بگو عکسش چطوره 

امیرت‌العرب👸حی‌الاحواز⚡ امیری‌حسین‌ونعم‌الامیر💕:)