2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اآخی عزیزم قربون دل شکسته برم عیب نداره واقعام یک سری ترس ها ناشی گرفته از دوران کودکیه

خدا نکنه عزیزم 

میدونی چرا اضطزاب اجتماعی دارم؟

فقط با مادرم و بعد ازدواج با شوهرم تونستم برم جاهای شلوغ 

توی عمر ام تنها بازار نرفتم 

۵ ساله اینا بودم مادربزرگم بهم میگفت از تو بدم میاد چون شبیه خانواده باباتی میگفت یروز میبرمت میندازم چاه همه راحت بشن

مادر بزرگم بیماری روحی داشت بعد خیانت شوهرش دیوونه شده بود

من هم کوچیک بودم نمیتونستم به خانوادم بگم این زن چیا بهم میگه یعنی باور نمیکردن! 

یکبار که مادربزرگم منو میبرد چاه بندازه واقعا مادرم میرسه و نجاتم میده 

از اونروز همیشه کنار مادرم میشستم تا به خیال خودم توی امنیت باشم حتی مدرسه رفتنی مادرم یک ماه باهام نشست سر کلاس تا ترس ام بریزه

سالها گذشت من خوب نشدم بدتر هم شدم 

عمق دریا

خودم از ارتفاع ترس ندارم ولی کسی رو ارتفاع باشه تنگی نفس میگیرم

بعد زایمان دومم فوبیای خوردن گوجه خام و گوجه سبز دارم اونم چون تو اتاق زایمان حالم بد شد بشدت بالا میوردم در صورتی که ناشتا بودم دکتر بی حسیم فک کرد معدم پره محل نداد نگو بدنم به مواد بی حسی واکنش داده دکترا داشتن راجع به هوس کردن گوجه سبز و‌گوجه خام نمک زده حرف میزدن تو اذر ماه ،  منم داشتم میمردم😂😂😂دکتر بیهوشی میگفت تو دیگ نیمه باردار حساب میشی میشه جلوت حرف خوراکی زد 😂😂لعنتی نجاتم بده 

مامان دوتا گل پسر

خدا نکنه عزیزم میدونی چرا اضطزاب اجتماعی دارم؟فقط با مادرم و بعد ازدواج با شوهرم تونستم برم جاهای شل ...

چه بد کاش خونه مادربزرگت نمیرفتی مثلا با یه بهونه که امروز تکلیف دارم مشق دارم میپیچوندی

ارتفاع فقط😂بقیه هیچ حتی ازمرگم نمیترسم😂

اارتفاع من خودمم مثه توعم بر خلاف بقیه دخترا از سوسک میترسن من باز از سوسک نمی ترسم ولی ارتفاع نگو که رو چارپایه میرم سرم گیج میره😂

چه بد میخواستی داد بزنی سرش مردک بی‌شعور رو

من بچه بودم، تو خواب حس کردم ی نفر بهم دست میزنه تکون خوردم،چشمام باز کردم دیدم مرده داره میره بیرون اتاق، متوجه نشد که من دیدمش. بعد 22 سال هنوز این اتفاق یادم نرفته

چه بد کاش خونه مادربزرگت نمیرفتی مثلا با یه بهونه که امروز تکلیف دارم مشق دارم میپیچوندی

مدرسه نمیرفتم

مادرمم میدونس اون ازم بدش میاد منو نمیبرد اونجا

فقط چند بار که مادرم کار داشت منو گذاشت مثلا دو ساعت اون موقع ازار میداد منو با حرفاش کابوس های هرشبم مردن بود

خواهر بزرگم سالها بعد که بزرگتر شد به همه گفت من شاهدم مامانی میخواست اینو بکشه چند بار به ما گفته بود

خواهرم میگه همیشه میترسیدم ماملن تورو بیاره خونه مامانی

اخه همه نوه هارو مادر بزرگم نگه میداشت خونه اون میموندن

من فقط نوه ناخواسته بودم