2777
2789
عنوان

کم شدن تکان های جنین

102 بازدید | 17 پست

سلام خانما دیشب خواستم لامپو خاموش کنم نمیدونم چرایه برق ضعیفی خورد به انگشتم ولی خیلی احساسش کردم ترسیدم.بعد از اون احساس میکنم بچه م زیاد تکون نمیخوره از دیشب تا الان. الان خیلی تکونهای ضعیف یکم احساس میکنم ولی خیلی کم اصلا مثل قبل نیست هفته ۲۳ هستم. چون قبلش حرکاتشو خیلی حس میکردم ترسیدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو گوگل زدم نوشته بود تو هفته ۲۳ ممکن بخاطر نارسایی خون باشه بیشتر نگران شدم

هعععیییی ازدست شماها۲۸هفته ممکنه یه روزتکون بخوره۳روزنخوره اون هنوزخیلی کوچیکه نگران نباش

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

عزیزم تو 23هفته اصلا حرکات مهم نیست حتی در طول روز یه بارم حسش کتی کافیه

اخه قبلش تکون میخورد میفهمیدم راحت حتی بیدار میشدم از خواب ولی از دیشب که برق به دستم خورد دیگه احساس نکردم چیزی. فقط ی حرکات ضعیف

فردا میخورم ان شاالله که چیز بدی نیست

نگران نباش 

ببین از من بهت توصیه لطفا شبا سر وقت بخواب وگرنه بچه ات که دنیا بیاد دیگه شبل تا همین موقع بیدار میمونه 

خوابت رو تنظیم کن که نینیت خوش خواب باشه وگرنه خیلی اذیت خواهی شد

اخه قبلش تکون میخورد میفهمیدم راحت حتی بیدار میشدم از خواب ولی از دیشب که برق به دستم خورد دیگه احسا ...

اب خنک داری تو یخچال ؟کمی شیرینش کن بخور بیدار میشه

اما گناه داره الان خوابه.

نگران نباش ببین از من بهت توصیه لطفا شبا سر وقت بخواب وگرنه بچه ات که دنیا بیاد دیگه شبل تا همین موق ...

وای اره اینو میدونم باید درستش کنم مرسی ازت عزیزم

وای اره اینو میدونم باید درستش کنم مرسی ازت عزیزم

من دوتا بچه دارم سر اولی خیلی رعایت کردم شد یه پسر آروم با خواب خیلی عالی سر دخترم رعایت نکردم 

تا میخوابه پدرمو درمیاره حسرت به دلم مونده یه شب راحت بخوابم

اب خنک داری تو یخچال ؟کمی شیرینش کن بخور بیدار میشهاما گناه داره الان خوابه.

نه دیگه همون فردا من چند ساعت پیش نوشابه خوردم ولی هیچ تکون نخورد فقط،چند ساعت بعدش،حرکات خیلی ضعیف نوشابه چون قند داشت از عمد خوردم وگرنه نمیخورم زیاد

نه دیگه همون فردا من چند ساعت پیش نوشابه خوردم ولی هیچ تکون نخورد فقط،چند ساعت بعدش،حرکات خیلی ضعیف ...

اگه تونستی همون بستنی رو بخور یا شکلات

نینی هااین چیزا رو دوست دارن