2777
2789
عنوان

بچه ها این حقیقت داره یا نه

138 بازدید | 11 پست

هستن بعضیا تو صفحات مجازی پیجا میگن در مورد قانون جذب تصویر سازی و تصور و تجسم از این داستانا ک برای شخص خاص تو ذهنتون انجام بدین بهش میرسین 

خواستم بگم ی چیزیو سوالم اینه اگه ما تصویر سازی ذهنی انجام دادیم در مورد فلان شخص چطور باید از انجام این کارمون مطمئن باشیم ک بهش میرسیم یا نه .

ی موقعی تو ذهنم میگم اگه این همه تصویر سازی کردیمو و نشد اونوقت چی اگه این همه مدت بهش فک کردیمو جوابی نگرفتیم چی 

یعنی فک کن ک اذیت شی با اینکار یا اون آدم تو ذهنت ممکنه اونقد بزرگ شه ک خودتو نبینی .خودتو نبینی ک چجوری اسیر شدی اگه حرکت مثبتی از سمت اون نبینی 

بچه ها امیدوارم منظورمو رسونده باشم 

شما تا حالا ب این مورد قضیه پی بردید ؟؟ نظرتون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرته نشد

ایول فهمیدی منظورم چی بود  یعنی اونقد بهش فک کنی فک کنی ک بعد همین تجسم کردنا تصورات کار دسته آدم بده یهو عاشق بی کنترل بشی جوری ک خودتو نبینی .

از این تو مجازی راجب این چیزا صحبت کردن این موردش برام جای سوال بود واسه همون تاپیک زدم 

نمیگم قانون جذب وجود ندارهااا نه وجود داره منظور اصلیم تو زندگی شخصیه ک به احساسات و عشق انسانی ربط داره 

دقیقا من با تصویر سازی خیلی اسیب دیدمحالا تو هر موضوعی که باشهاقتصادی ،سفر ،خرید اصلا هرچی که بگی

ببین من قضیه های دیگه رو کار ندارم اصلا شاید الان نشده ولی بعداً بشه 

من حرف اصلیم راجب احساساته ک یهو رفته رفته جوری عاشق طرف شی  با همون تصورات ک کار دست خودت بدی 

اینو می‌خوام برسونم ک شمام ب این موضوع هیچ دقت کردید 

ببین ی مبحثی توی قانون جذب میگه نباید با خودت فکر کنی چطور قراره به خواسته ام برسم درواقع باید تصور کنی حس کنی و رها کنی چون فکر کردن به اینکه چطور قراره به خواسته ام برسم دچار ناامیدیت میکنه.. ولی یه بحث دیگه هم هست که میگه باید آدمای اطرافت فرکانست و تلاشت در راستای رسیدن به هدفت باشه..

قدیما از قانون جذب استفاده کردم و نتیجه گرفتم ولی از اینکه این همه ازش سوءاستفاده شده و باهاش جیب مردم رو خالی کردن بدم میاد

ایول فهمیدی منظورم چی بود یعنی اونقد بهش فک کنی فک کنی ک بعد همین تجسم کردنا تصورات کار دسته آدم بد ...

اره اکثرا غرق رویا میشی دیگه دست از تلاش میکشی وقتیم برمیگردی به زندگی، زندگی برات زهرمار میشه از اون بدتر کافیه یه چیز طبق برنامه و اون تصویری که تو ذهنت داشتی پیش نره دیگه نمیتونی بلند شی و اون مسیر اشتباه درست کنی تا ته گند میزنی

آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️

ببین من قضیه های دیگه رو کار ندارم اصلا شاید الان نشده ولی بعداً بشه من حرف اصلیم راجب احساساته ک یه ...

میدونم من هم اینو تجربه کردم هم مسائل دیگ رو فقط میخواستم بدونی که کلا نابود کنندست

کلا ما دخترا تصویر سازی مون بالاست متاسفانه

ببین من قضیه های دیگه رو کار ندارم اصلا شاید الان نشده ولی بعداً بشه من حرف اصلیم راجب احساساته ک یه ...

بله تکرار فکر کردن به یه آدم رفته رفته شما رو بهش علاقه مند میکنه طوری که عاشق شخصیت خیالیش میشیم نه واقعیش

ولی حتی توی قانون جذب نباید به چیزی طولانی مدت فکر کرد باید تصور کرد حس کرد و رها کرد

ببین ی مبحثی توی قانون جذب میگه نباید با خودت فکر کنی چطور قراره به خواسته ام برسم درواقع باید تصور ...

میشه  همین قانون جذب رو ب شکل نوشتن هم بهم بگی 

طرز نوشتاریش میگن مهمه .

مثلا من فلان مدل ماشین رو بدست میارم 

یا خدایا شکرت ک فلان ماشین رو دارم 

چ شکلی دقیقا اینو لطفاً میگید مرسی