یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ببین ی مبحثی توی قانون جذب میگه نباید با خودت فکر کنی چطور قراره به خواسته ام برسم درواقع باید تصور کنی حس کنی و رها کنی چون فکر کردن به اینکه چطور قراره به خواسته ام برسم دچار ناامیدیت میکنه.. ولی یه بحث دیگه هم هست که میگه باید آدمای اطرافت فرکانست و تلاشت در راستای رسیدن به هدفت باشه..
قدیما از قانون جذب استفاده کردم و نتیجه گرفتم ولی از اینکه این همه ازش سوءاستفاده شده و باهاش جیب مردم رو خالی کردن بدم میاد
ایول فهمیدی منظورم چی بود یعنی اونقد بهش فک کنی فک کنی ک بعد همین تجسم کردنا تصورات کار دسته آدم بد ...
اره اکثرا غرق رویا میشی دیگه دست از تلاش میکشی وقتیم برمیگردی به زندگی، زندگی برات زهرمار میشه از اون بدتر کافیه یه چیز طبق برنامه و اون تصویری که تو ذهنت داشتی پیش نره دیگه نمیتونی بلند شی و اون مسیر اشتباه درست کنی تا ته گند میزنی
آقایون درخواست ندن. مخالف حضور افغانیا چو ایران نباشد تن من مباد❤️