2777
2789

مرسی ک اومدید ،،امشب خیلی‌خوب نیستم ، صب‌یه بیو‌از همسرم دیدم ک تاپیک قبل نوشتم ،بعد ب دم عصر‌همسرم رف‌خونه ی مادرش اینا ب سرم زد با خطی ک جدید گرفتم و شمارشم همسرم نداره یه اکانت فیک تو تل بزنم و‌بهش پی ام‌بدم ،من میدونستنثم شوهرم قبلا از یا خانومه خوشش اومده گفتم ببینم ک‌فقط‌بازم ب فکرش هس یا ن ،وقتی رف خونه مادرش چن ساعت بعد بهش پی ام دادم خودمو جااون خانومه جازدم اولش سلام‌کردم و اینا اونم ج داد بعد نوشت‌امری دارید؟‌دیگ خلاصه نوشتم خیلی بی معرفتی رفتی فراموش کردی شوهرمم نوشت معرفت؟ کدوم معرفت! ما اولا درست نبود تو حیطه ی کاری ب‌هم حس پیدا کردیم ادامه دادیم اشتباهمونو ادامه دادیم ،منم دیگ خلاصه ادامه دادم چتو باهاش نوشتم الان‌خوشبختی نوشت اره 🤞گفتم کاش جانمیزدی نوشت جانزدم خیلی‌چیزارو نمیشه باز کرد ولی بگذریم منم نوشتم عشق ک تکرار نمیشه نوشت اتفاقا عشق‌دوم میتونه از عشق‌اول بهتر باشه واقعی تر‌باشه‌‌ بعد گفتم خب دلم تنگ شده  شوهرمم نوشت افسار دلتو دستت بگیر بعدشم یه ویس فرستاد گف پشت فرمونم فقط‌خانوم یه چیزیم بگم خبرای جالبی درموردت نمیشنوم امیدوارم ب خودت بیای خوشبخت باشی پیامم نده چون حتی بدی ام این خطو میسوژونم دیگ‌بعدش دیدم یهویی حسابشو دلیت زد برگشت خونه خطشو دراورد گفتم چرا اینکارو میکنی گف نه انتن دهیش خوب نیس اصن خراب شده یکی‌دیگ از خطاشو جاش گزاش گف باید اینو‌پرت کنم ، مبدونم کارم اشتباه بود کرم داشتم حالا بازم بغض دارم حس میکنم کاش حداقل عشق اول‌ شوهرم بودم میدونم دوسم داره چیزی کم نمیزاره ولی‌خب ما خانوما حساسیم شایدم حساسیتم بچگانس و... چیکار کنم پیامارم همون لحظه بعد دلیت زد پاک کردم ک نبینمشون حالم بد بود چیزیم ب روش نیاوردم😔

دیگه چی میخوای واقعا ازش؟؟؟؟؟

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم مریضی سعی کن درمان بشی

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

چی‌بحام ازش؟ خودم حالم خوب نیس الان

تو باید الان عالی باشی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

والای ولش کن خوب بود یه چیز بد میگفت و ادامه میداد شما خودت داری مشوقش میشی 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

خود آزاری داره بنده خدا گفت که عشق دوم بهتر بود دیگه چکار کنه بعلاوه شما همه قلق ها و علایق سوهرتو میدونی و اینکه بخوای امتحانش کنی چون همه نقطه ضعف هاش دستته بی انصافیه. شوهرت هوایش به زندگیتونه اگه شما تحریکش نکنی بره دنبال این و اون