2777
2789
مشکلت چیه

آرایشمو با چی پاک کنم صورتم معمولیه اما بهترین برندها از میسلار و بالم پاک کننده و روغن پاک کننده استفاده کردم همشون پوستمو حساس و خشک میکنن تازه همشون هم مال پوست خشک و حساس می گیرم فقط با شوینده بشورم خوب تمیزه نمیشه چیکار کنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرایشمو با چی پاک کنم صورتم معمولیه اما بهترین برندها از میسلار و بالم پاک کننده و روغن پاک کننده اس ...

چه برندی استفاده میکردی؟

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

تونر که پاک نمیکنه برای پاک کردن نیست

عزیز 

وقتی با شوینده پوستو میشوری فکر می‌کنی پوست تمیز شده ولی توی تمام منافذ ریز صورتت آلودگی هست 

تونر تمام این آلودگی هایی ک با شوینده پاک نمیشه  رو پاک میکنه 

بهترین برندها سنتلا آنوا گارنیه

روغن ها که کلا برای هر پوستی مناسب نیستن و خودشون عامل حساس شدن پوست هستن .

میسلار هم اگه مقدار زیاد و روش اشتباه استفاده کنید پوست رو خشک و حساس میکنه . بعدشم شوینده بعد میسلار باید خیلی ملایم باشه . میسلار هم خیلی کم روی پد بریزید با چیز دیگه بزنید خشک میکنه .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑