2777
2789

خانوما دوساله زهر شده خوته زندگیم حس میکنم داخل قبرم درست از وقتی که صاحبخونه شدم تحمل کوچکترین صدا رو ندارم بشدت جمع گریز شدم مدام بد شانسی مدام اتفاقات بد حتی پشت سر هم نه بلکه سیلی از مشکلات و بدشانسی با هم ....

این ساعت بیدار باشم صدرصد صداهایی میشنوم 

چند شب پیش صدای عروسی میشنیدم اما نه عروسی انسان ،یه جوری بود انگار عروسی جنا بود 

دوسه ماه پیش همین ساعتا بود داشتم خونه تمیز میکردم یکی داد کشید بسه دیگههههه حتی تاپیکشم مونده‌..

حسشون میکنم تو این خونه میدونم هستن

سوالم اینه اگه سوره بقره پخش کنم حتی اگه گوش ندم و مشغول کاری باشم بازم طلسم و دعا و این جن ها از خونه دفع میشن؟

اینم بگم موقع خرید خونه حدودا ۱۰ تا دعا از دیوار اتاق خوابمون پیدا کردیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سوره بقره خونه رو آرامش میده ولی به تنهایی نمی‌تونه همه مشکلات رو حل کنه. اگر سوره رو پخش کنی و تمرکز نداشته باشی، تأثیرش کمتره ولی باز هم انرژی مثبت میاره. دعاها و طلسم‌ها ممکنه تأثیر داشته باشن، بهتره با یه آدم متخصص یا حتی یه دعانویس مطمئن مشورت کنی. اگر حس می‌کنی انرژی خونه بده، سعی کن بیشتر نور و هوای تازه بیاری داخل و فضای خونه رو مرتب و تمیز نگه داری. به هر حال این چیزا خیلی روانی هم هست، پس خودت سعی کن کنترل ذهن و آرامش‌تو حفظ کنی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نمیدونممم 

شاید حال روحیت خوب نیس که این احساسا رو میکنی 

یا به خودت تلقین کردی 

واقعا صدا میشنوی ؟ 

ممکنه توهم باشن

خدایی که کوچک ترین جزییات رو با هم هماهنگ میکنه و سر موقع خودشون تنظیم میکنه ؛ محاله تو زمان بندی زندگی ما اشتباه کنه ...محاله...بهش اعتماد کن🤍✨

این یه بیماریه واقعیت نداره

هست تو اتاق منم بود

دخترم خیلی اذیتم کرد خیلی ۸سالشه منم بی محلش کردم

اومدم تو اتاق چند بار بی محل دخترم کرد...بعد صدای یه زن جیغ یه زن پیچید قشنگ مشخص بود که اعتراض کرد به محلیم

دخترم جیغ کشید فرار کرد از ترس ساعت ۱۲شب بود

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

سوره بقره خونه رو آرامش میده ولی به تنهایی نمی‌تونه همه مشکلات رو حل کنه. اگر سوره رو پخش کنی و تمرک ...

خونه نودهی فوق العاده ای داره 

توش پر گل و گیاهه با نمک دریا و سرکه پاکسازی میکنم ولی انگار بی اثره

شاید بخاطر دعاها ترسیدی

و توهم میزنی

چهارگوشه خونتون رو‌نمک و ایت الکرسی بزار

روزای جمعه سوره صافات  بخون

سوره ابراهیم رو ریز بنویس بنداز ب گردنت

دستت رو بزار رو سرت هرروز و هرشب سوره فلق ناس رو بخون

″ندیدم اصالتی بالاتر از اصالت کورد″💎🦅222مَن با نخستین نگاهِ تو ، آغاز شدم !❤️‍🔥S

اره من شنیدم موثرهصوت سوره بقره در خونه روشن کن صداش هم کم باشه اکیه صوت سوره جن هم روزی هفت بار اون ...

پس حتما انجام میدم ولی شنیدم اتفاقات بد تو ۴۵ روز میفته

نه عزیزم بیماری نیست 

سالها پیش ماهم تو‌خونمون صدای عروسی میومد 

بابام رفت پیش دعا نویس شهرمون گفت ماموریت دارن تو خونتون یه دعا داد و گفت میذن تا یک هفته بعد 

و دقیقا سر یک هفته سرو صداها تموم شد

الهی ...گاهی...نگاهی....😔😔