2777
2789
عنوان

شوهرم از این رو به اون رو شده🥲

515 بازدید | 17 پست

شوهرم خبلی طبعش گرم بود و ما هرشب رابطه داشتیم همشم خودش میخاست و دنبالش بود 

دوماهه همش من مثل بدبختا میوفتم ب جونش نزدیکش ک میشم میگه گرمم میشه نیا موقع خواب همون اولش دستمو میگیره بعد پشتشو میکنه بهم میخوابه 

اینم بگم پای خیانت و اعتیاد اصلا وسط نیست ولی نمی‌دونم چرا اینجوری شده امشب دیگه بهم فشار اومد گریم گرفته🥲

امشب خونشون بودیم دید یکم من کرم ریختم بهش و من میخوام بعد اومدیم خونه خودمون تا اومدیم رفتم ی دوس کوتاه گرفتم بیام پیشش دیدم گرفته رو تخت میگه بیا بخوابیم خستم 

اولش دستمو گرفت بعدشم پشتشو کرد بهم 

من کلا ۲۱ سالمه واقعا نیاز دارم 

هیکلمم ک مربی باشگاه ام خوبه از این لحاظ ها هیچ مشکلی نیست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شوهرمنم جدیدنا اینجوری شده ولی اعتراف کرد ک مشکلات مالی باعثشه و منم مطمئنم دردش همینه

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

یکم غذا ها ی سرد بخور

به لحظه ای فکر می کنم🍁🍁🍁که بعد از هر بار اشک ریختن🍁🍁🍁صورتم را با دستان خودم پاک می کنم🍁🍁🍁خودم را مرتب می کنم 🍁🍁🍁و به زندگی ادامه می دهم🍁🍁🍁به گذرا بودن همان لحظه فکر می کنم 🍁🍁🍁و گذرا بودن مابقی اتفاقات زندگی 🍁🍁🍁و گذشتن عمری که از شما چه پنهان 🍁🍁🍁به فردایش هیچ اعتباری نیست🍁🍁🍁 و در همان لحظه نفسی می کشم🍁🍁🍁هر اتفاقی که نیاز به بخشش من دارد می بخشم 🍁🍁🍁و می گذارم در گذشته ام برای همیشه بماند🍁🍁🍁و ادامه لحظه های باقی را 🍁🍁🍁 نوش جان می کنم

شوهرت چند سالشع ؟

چند وقته ازدواج کردی؟

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

شوهرمنم جدیدنا اینجوری شده ولی اعتراف کرد ک مشکلات مالی باعثشه و منم مطمئنم دردش همینه

عذرا پروفایلت چقدر نمکه 😂🤣🤣🤣

خدایا💙                                                            قصه وکالت را زیاد شنیده ام  اما قصه ی وکیلی چون تورا نه ...                                                   توکه وکیل باشی همه حق ها گرفتنی است               پرونده ای که تو وکیلش باشی قصه اش ستودنی است .... 🩵💙

مشکلات و دغدغه ی کاره شوهره منم دیروز از ماموریت برگشت ب زور انگار فقط واسه رفع تکلیف نزدیک‌شد کارشو تموم کرد و... مشکلات خیلی زیاد شده دغدغه فکری شدیدشده این مدت بخصوص مردا ک وطیفه همه چی رو دوششونه

این تغییر ناگهانی حتما یه دلیل داره. شاید فشار کاری، استرس، یا حتی یه مسئله جسمی مثل افت هورمون یا مشکل سلامتی موقتی باشه. کاش بتونی با آرامش باهاش صحبت کنی، بدون دعوا یا قهر، فقط ازش بپرسی که چیزی ذهنش رو مشغول کرده یا مشکلی هس که خودش متوجهش نشده. مردا بعضی وقتا نمیتونن حرف بزنن ولی با دلگرمی زن، کم‌کم باز میشن

بانوی سادات💕 | کاربر قدیمی با اکانت جدید |

۳۱

عزیزم بهش گفتی از این شرایط راضی نیستی؟