2777
2789

فقط نکننننن

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایی ؟چرا اخه ؟

ببین خیلی شخصیه اینجا نمی تونم بگم خواستی درخواست بده 

اعتماد نداشتی یا فکر کردی پسرم هیچی

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

نع معمولیهبرا زیباییش میخام

منم دوست دارم انجام بدم اما از بخیه ها و دردش میترسم

فکر نمیکنم روی حس تاثیری داشته باشه

اما دردش رو نمیدونم

توی نی نی سایت تاپیک هست در موردش اونارو بخون

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

منم دوست دارم انجام بدم اما از بخیه ها و دردش میترسمفکر نمیکنم روی حس تاثیری داشته باشهاما دردش رو ن ...

منم دقیقا بعد میگم نکنم چی میشه اخه یکی گفته بود نیاز جنسیش صفر شده کلا

منم دقیقا بعد میگم نکنم چی میشه اخه یکی گفته بود نیاز جنسیش صفر شده کلا

واقعاً ؟

کلا توی هر کسی متفاوته شاید

مثلا برای پروتز سینه من شنیدم حس نوک سینه ها از بین میره

اما بعضیا میگن نه هنوزم حس دارن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .