خیلی خیلی خیلی استرس دارم دوستم ته دلم رو خالی کرده میگه یک درصد دعا نتیجه نده و موکله بیفته تو زندگیت و اجنه اذیتت کنن میخوای چیکار کنی؟ چون خودش تجربه تلخ داشته اینطوری میگه از یه طرفم هرچقدر گریه زاری و خواهش التماس کردم این یک سالی خدا اون پسری رو که میخوام تو زندگیم قرار نداد مامانم یه مقدار پول داره تو حسابش برا من گذاشته کنار گفته هر وقت جایی میری بگو پول رو به حسابت بزنم یک تومنم یک و خوردی هم تو حسابم دارم یه سه تومن جمع کرده بودم که همه رو بدون هیچ حساب کتابی الکی خرج کردم به دعانویس زنگ زدم هفت تومن میگیره برای دعای عشق و محبت منتهی قسطی هم هر ماه میتونیم بهش بدیم الان هرجور فکر میکنم مامانم یه چهار چهار و خوردی کنار گذاشته یه یک و خوردی دارم نزدیک شیش و خوردی اون پونصد تومن رو هم از بابام میگیرم
ولی نمیتونم یکدفعه به مامانم بگم چهار و خوردی رو بده چون شک میکنه میخوام هفته ی بعد که مسافرت میره حسابو خالی کنمش ولی اگه شک کنه چه بهونه ای بیارم اخه؟
دعانویس لعنتی هم میدونه کارم پیشش گیره تخفیف نمیده بهم
من یه پسری رو تو دانشگامون دوست دارم میخوام برا اون دعا رو بگیرم تابحال از اینکارا نکردم به طرز فجیعی استرس دارم منکه تا ترم بعد نمیبینمش یعنی ممکنه دعا اثر نذارع؟ حتما باید دیدار داشته باشم تا دعا روش اثر بذاره؟ دعا بگیرم بلایی سرش نمیاد خدایی نکرده؟>