2777
2789
عنوان

پسرای یگان ویژه

151 بازدید | 5 پست

امروز با دوستم حرف میزدیم و برای من مرور خاطره شد چقدر خداروشکر میکنم بابت این اتفاق ک پیش نیومد 

ی دورانی ی پسره ک یگان ویژه بود و خیلی خیلی هم درجش بالا بود ب من پیشنهاد داد ی چیزایی پیش اومد میونمون خراب شد قبل اینکخ دوست شیم و من خیلی ناراخت بودم طرف خیلی خوش قیافه خوشتیپ بود از لحاظ فکری هم بهم نزدیک بود انا بدیش این بود ک اون ی عشق داشته بود ک ولس کرده بود و حتی پسره هنوز پیگیرش بود با اینکه دختره ازدواج کرده بود و منه خررر اون موقع برام مهم نبود کور شده بودم 

خداروشکر ک حور نشد وگرنه آخرش مجبور بودم خودمو بکشم 😂😐حس بدیه با کسی باشی ک کسی ذیگه تو فکرشه خیلی احمق بودماااا 

البته سر انتخاب نانزدمم هنین شد بهم گفت اکسم پیگیره و من داغ بودم توجه نکردم الان بعد سه سال هنوز دخترخ پیام میده 

شما از این تجریه های عشق یهویی داشتین؟؟؟

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

اها پسره هم فک کنم بکم بعد اینکه ما جور نشدیم باهم ازدواج کرد بیچاره زنش هیچ وقت نمیدونه ک شوهرش همه لحظات داره اونو ب چشم عشق اولش نگاه میکنه 

پسره خیلییی عاشق بود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه،اومدم بگم شوهرم خدمتش،یگان ویژه بوده😆 خیلی جذاب میشن تو اون لباس سوسکیا

وای ازه😂😂😂😂😂اکثرا هم افراد خوشتیپ انتخاب میشن تو یگان ویژه و نوپو این فک کنم البته نوپو بود 

وای ازه😂😂😂😂😂اکثرا هم افراد خوشتیپ انتخاب میشن تو یگان ویژه و نوپو این فک کنم البته نوپو بود

باید قد و وزن و مهارت ورزشی طبق معیارهای استاندارد باشه

شوهرم میگفت،ما که سرباز بودیم و یگان،ولی اونایی که شغلشون بود،خیلی غولن😁

تیپ۶۵ارتش هم خیلی هیولان.

نمدونم چرا هی تعلیق میشم🙄🥴
باید قد و وزن و مهارت ورزشی طبق معیارهای استاندارد باشهشوهرم میگفت،ما که سرباز بودیم و یگان،ولی اونا ...

اره درسته 

تیپ ۶۸ نمیدونم 

ولی میدونم همه دخترای ده هفتادی ی کراش یگان ویژه داشتن😂😂😂😂😂