2777
2789
عنوان

یکی از دوستام همش پول میگیره ازم

83 بازدید | 15 پست

یکی از دوستام هروقت میرفتیم بوفه یا میرفتیم ناهار بخوریم میگفت من حساب کنم بعد برام میریزه ولی بعدش نمیریخت 

من دوستیمو باهاش تموم کردم اما امروز دوباره توی بوفه بهم گفت تو حساب کن من بریزم برات بعد من گفتم تو کارت ب کارت کن کارتم همراهم نیس گف نه الان نمیتونم تو بزن بعد منم زشت بود رو ب روی فروشنده بودم گفتم اوکی بعد ک رفتیم بیرون خیلی عادی گف شماره کارت بده گفتم باشه بزار بخوریم بعدش میدم بعد دیگ نگفت بدم! واقعا لجم میگیره منم دانشجوعم منم حتما شرایط مالیم سخته چیکارش کنم😭

شماره کارتت رو با همه پولهایی که ازت گرفته و قرار بوده بهت بده و نداده براش بفرست

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه یهو بفرستم میره همه جارو پر میکنه

می خواد چی بگه ،بگو چند بار حساب کردم ولی برام واریز نکردی این بار شماره کارت دادم که پول رو به کارت بزنی 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

اخه هم کلاسیم با هم ولی داستان خیلی داره همه درجریان این اخلاقش هستن

وقتی همه اخلاقش رو می دونن که بهتره ،همه میدونن که حق با شماست 

اه بابا حقتو‌ بگیر از آدم پررو

بخدا من از دست این موندم یه بار واقعا بهش گفتم پول منو بزن! بعد زد برام اونم با زور باورت نمیشه چجوری داد پولمو خیلی گریم میگیره از دستش تموم بچه ها همینن فقط من نیستم