2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۱/۵لیوان شیر ولرم

۴ق غ شکر 

۱/۵ق غ خمیر مایه باهم مخلوط کن بزار عمل بیاد وقتی عمل اومد۲تا تخم مرغ اضافه کن بهش و هم بزن نوک قاشق چای خوری نمک و با۴/۵لیوان ارد به تخم مرغا اضاف کن و هم بزن تا توده خمیر تشکیل بشه بعد کم کم ۱۰۰گرم کره نرم شده اضافه کن و ورز بده تا خمیرت نرم بشه دوساعت استراحت بده تا عمل بیاد

اتفاقا عصر درست کردم جات خالی و الان سه تاش مونده از بس لامصب خوشمزسسسسسس

من قبلا درست کردم ولی مشکلم اینه که خمیر پف نمیکنه

مخمرم مشگلی نداره، تازه باهاش خمیر پیتزا درست کردم پف میکنه ولی این نه

میشه مثل خمیر پیتزا درستش کرد بعد وسطش دارچین گذاشت؟

من قبلا درست کردم ولی مشکلم اینه که خمیر پف نمیکنهمخمرم مشگلی نداره، تازه باهاش خمیر پیتزا درست کردم ...

نه خمیر پیتزا شیرین نیست که اگر مخمرت مشکلی نداره باید پف کنه 

طبق دستور برو خب بعد از دو ساعت خمیر و باز کن وسطش هرچی دوسداری بزار من معمولا شکرقهوه ایی و شکر سفید با دارچین میریزم یا خامه و شکلات بنماری میکنم بعد ظرفتو با کره چرب کن  رول بزار توی ظرف دوباره نیم ساعت استراحت بده بعد بپز