2777
2789

نمیدونم چرا یهویی سه روزه مچ دست راستم درد میکنه وقتی خم کنم دردش شدید تر میشه مچمو ببرم بالا هم درد میگیره 

😭دکترم نرفتم گفتم خوب میشه ولی میبینم اروم نمیشه اصن...شوهرمم جدی نمیگیره فک میکنع من خیلی بزرگش میکنم😭چش شده دستم 

منم همین مشکلو دارم دست چپم

یک ماه پیش یه خانمی ماساژ داد و چسب زد روش گفت شاید در رفتگی باشه

بعد از چند روز خوب شد، تا اینکه چند روز پیش یکم وسیله جا به جا کردم باز دردش شروع شد این سری زرده تخم مرغ بستم

نمیدونم چیشده که اینجوری میشه

منم مچم همین حالته ۱۰سالی میشه دکتر رفتم چیزی که ب من گفته بود این بود که ممکنه در آینده کیست بیاره فیزیوتراپی باید میرفتم ک نرفتم ورزش که میرفتم خیلی بهتر شد اول حتی کارای روزمره نمیتونستم انجام بدم الان بهتر شده ولی همچنان مثل حالت عادی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همین مشکلو دارم دست چپمیک ماه پیش یه خانمی ماساژ داد و چسب زد روش گفت شاید در رفتگی باشهبعد از چ ...

ینی منم برم پیش همون خانومای ک بلدن ازینکارا؟یبارم مچ پام اینجوری شده بود رفتم پیشش برای پام خوب شد خداروشکر...الان برم بهتر میشه دستم؟؟

ینی منم برم پیش همون خانومای ک بلدن ازینکارا؟یبارم مچ پام اینجوری شده بود رفتم پیشش برای پام خوب شد ...

نمیدونم عزیزم اگه در رفته باشه

ضربه خورده یا وسیله سنگین بلند کردی یا بد خوابیدی زیرا مونده باشه؟

نمیدونم عزیزم اگه در رفته باشهضربه خورده یا وسیله سنگین بلند کردی یا بد خوابیدی زیرا مونده باشه؟

یروز ک از خواب پاشدم دردش شروع شد

الان حتی نمیتونم پارچ آبو راحت بردارم...وقتی بلندش میکنم از دردش دلم بیحال میشه

😭😭😭خداکنه خوب شیم

آره انشالله، من سری بعد درد بگیره میرم ارتوپد

بالاخره یه دلیلی هست که تا یکم کار میکنم سریع درد میگیره

همین امروز داشتم تو حموم چند تا دستمال میشستم موقع آب کشیدن مچ دستم شروع کرد به درد کردن