2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شما چجوری میتونید تحمل کنید رمز گوشی همسرتونو نداشته باشید؟؟؟؟؟

یا شما خیلی کنجکاوی کردین و تو هرچی ازش سوال پرسیدین که اون رمز گذاشته یا شوهرتون واقعا یه چیزایی رو ازتون مخفی میکنه

کدومش؟؟

اصا تو کتم نمیره بعضیا میگن گوشی حریم خصوصیه و نباید رمز همو داشته باشیم و راضی هستن ازین قضیه حتی!!

وقتی رمز گوشیشو نداری چطور میخوای نصب کنی آخه کد احراز هویت  فقط به خطی که باهش نصب کردی ارسال میشه 

من اونقدر داغونم که گفتن نداره تو خوش باش عزیزم تو و من نداره 😔
واقعا شما چجوری میتونید تحمل کنید رمز گوشی همسرتونو نداشته باشید؟؟؟؟؟ یا شما خیلی کنجکاوی کردین و ت ...

واقعا درست میگی منم بیست و چهارساعته گوشیش وردلمه رمزشم میدونم ولی هیچ وقت بدون اجازه سرک نمیکشم ولی خداییش شوهرم چشم پاکه

خدایا مواظب عزیزان من باش آمین 🙏
وقتی رمز گوشیشو نداری چطور میخوای نصب کنی آخه کد احراز هویت  فقط به خطی که باهش نصب کردی ارسال ...

کد رو باید کجا وارد کنم؟ همون کدی که وقتی نصب میکنی میاد؟

خودش مجبورم کردهِ . میرم.پیشش گوشیشو خاموش میکنه من.نبینم 

عزیزم شاید تو یه جوری رفتار کردی که باعث شدی اون اینجوری ازت دوری کنه

امیدوارم بحث خیانت نباشه. 

بنظرم یکم به حساسیت هایی که میدادی فک کن. شاید واقعا اگه تو زیادی بهش گیر نمیدادی اونم رمز نمیزاشت و.......

ااز اول اینجوری بود؟؟ رمز داشت؟؟

این خیلی بده :(

واقعا درست میگی منم بیست و چهارساعته گوشیش وردلمه رمزشم میدونم ولی هیچ وقت بدون اجازه سرک نمیکشم ولی ...

همین خوبه دیگه. ماهم باید یه جوری باشیم که شوهرمون رمزشو بده به ما. و شوهرمونم یه جوری باشه که ما رمزمونو بهش بدیم

بنظر من این گوشی خیلیییییییی چیزا میتونه توش باشه. دیگه مث قدیم نیست که. تو گوشیای الان یک زندگی واقعی رو میشه قایم کرد

نباید رمزی باشه بین زن و شوهر. اما نباید دم به دیقه هم نگا گوشیش کرد چون اونوقت صد در صد رمز میزاره و دیگه بهمون نمیده !!