2777
2789
عنوان

من یه مادر سم بودم 💔😭😭💔😭😭

1010 بازدید | 39 پست

خدایا من پیش شوهر سابقم خیلی اذیت بودم .اختلاف سنی زیاد فقر شدید مالی ،خیانت  همسر ،خامی و ناپختگی من کار رو به جایی رسوند که من افسرده و پرخاشگر و ب معنای واقعی کلمه دیوانه شدم ‌. ۱۰سال ب جبر زندگی کردم چون راه نجات نداشتم الان خدا بهم رو کرد و دوساله که پیش پدرومادرم زندگی میکنم اما هرچه زمان بیشتر میگذره و حالم بهتر میشه بیشتر متوجه اشتباهاتم و آسیبهایی که به فرزندم شدم میشم 

تو رو خدا دعام کنه اول پسرم و بعدش خدا منو ببخشین😭😭😭😭

خیلی اذیتش کردم خییییلی . ۶سالش نبود از ۱سالگی تا ۶سالگی انواع آسیب های روحی و روانی و جسمی رو بهش وارد کردم . داغونش کردم . 

تو این دوسال جداییمون پیش عمه سالم و پدربزرگ و مادر بزرگ و یه عمه ای که بیماره و ناراحتی اعصاب داره و بچه ها رو کتک می‌زنه تو یه خونه زندگی میکرد . الان متوجه شدم که پدرش یکسال و نیم هست که تصادف کرده و رفته کما و بعدش بخاطر آسیبی که به مخچه اش وارد شده نصف بدنش فلج و ویلچری شده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟

پدرش نذاشت منم حامی نداشتم ‌خانوادم متعصب هستن میگن مسئولیت بچه مردم رو قبول نمیکنیم البته حق دارن یه جورایی چون یه بار پدرش به جرم آدم ربایی از ما شکایت کرد .گفت بچه منو اینا بردن