2777
2789

ما عقدیم خونه نداریم اگه عروسی کنیم باید بریم اجاره نشینی 😞

واسمون دعا کنید خدا یه خونه بهمون بده... الهی شمام به هرچی میخواید برسید

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  
انشالله عزيزم سخت نگير خيلي ها اجازه نشينن انشااله خدا بهتون سلامتي بده

ممنون عزیزم ان شا الله شماهم همیشه سالم و سلامت باشی

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من شب عیدی شوهرم بیکارشده دعا کنید بره سرکار خیلییی قسط داریم😢

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1589750/تاپیک-آرزوهابیا-از-آرزوهات-بگو?postId=53683423

بیاین دعا کنیم به آرزوها مون برسیم

خدایا مارا لایق پدر و مادرشدن قراربده ، فرزند سالم و صالح بده ، هرچه زودتر آرزومو برآورده کن  الهی آمین  خدایا ممنون که آرزومو برآورده کردی و دوتا دختر ناز بهم دادی  خدایا شکرت
من شب عیدی شوهرم بیکارشده دعا کنید بره سرکار خیلییی قسط داریم😢

ان شا الله یه شغل خوب و پر درامدیرش بیاد به زودی

یه اختلاف تو خانواده پدریم‌افتاده تو رو خدا دعا کنید صلح برقرار بشه،عید همه بدون کینه با مهر و محبت دور هم جمع بشیم ،الهی امین😍

خدایا شکرت😍 همه ی زندگیم فدای دخترای نازم 😍     یکتا  و  رستا  😙😙😙
انشاالله گلم مام کرایه ایم دوماهه عروسی کردیم  ماشینم نداریم داداشم مریضه بابامم مریضه خدا ...

الهی به هرچی میخواید برسید😞خدا به حق این روزا مریضاتونم شفا بده