ولی خیلی دوس داره سوالای شخصی بپرسه وسرک بکشه! با خانواده م رفتم سفر زنگ زده خوش بگذره خوش باشی چرا اون یکی خواهرت باهاتون نیست؟؟؟ گفتم بچه مدرسه ای داره دم امتحانا نیومد گفت اعععع خب میزاشتین بعد امتحانا میرفتین گفتم که چی بشه گفت خب دور هم حال میده همه یه جا... خیلی فوضوله بدم میاد ازش وقتی من محل نمیدم رفت امد نمیکنم زنگ میزنم چه لزومی داره پیگیری اینا ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!
نه زنگ میزنم نه رفت امد دارم نه هیچی ولی خیلی کرم میریزن فقط دنبال کوچک ترین حرفی ان که سوژه کنن مادرشوهرم همون اول خواستگاری سپرد که جلو اینا حواست باشه