2777
2789

بعد از دو ماه رفتیم خونشون یه غذا درست نکرده واقعا آدم انقد گشاد خدا رحم کنه راه دورن و هر هفته نمیرم 

از دیشب که رفتیم نه شام گذاشت نه امروز ناهار گذاشت 

شوهرم خودش کباب درست کرد .من هر موقع مادر شوهرم میاد خونمون بهترین غذا رو میذارم بعد حتی روم نمیشه فرداش دوباره همونو گرم کنم یه غذای جدید میذارم اونوقت این انقد بی ادبه خیلی بهم برخورد اصلا به روی خودشم نمیاره حتی به منم نگفت تو بلند شو غذا بذار انگار کلن قصدش رو نداشت 

البته میدونم زیر سر شوهرمه خودش گفته ننه جون تو اصلا دست به سیاه و سفید نزن همیشه با کاراش آدمو بی عزت میکنه چرا خدا شوهر خر به من داد 

کاربری سوم  شرایط زندگی عفت کلام برام نذاشته  

لنگه همید🫡

#خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی اومد تو هم همینکارو کنبگو دیدم عادت به شام خوردن یا غذای سنکین ناهار خوردن ندارید منم درست نکرد ...

بخدا روم نمیشه 

عزیزم شوهرت نزاکت ب خرج داده اون باید فهم میداشت ک نداره مادرشوهر من ک ی چای نمیذاره جلوم

اون که آره صد درصد ولی شوهرم خیلی رفتاراش بچگانس حتی اگه اون بخاد بذاره هم شوهرم نمیذاره

بی ادبیتون که مثل هم

خدا حفظتون کنه واسم همدیگه

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)
بعد همینا موقع جونیشون محل ب خانواده شوهر نمیدادن اما شانس دارن بخدا

اتفاقا به نظر من خانواده شوهر من هر جور که با خودشون رفتار شده با عروس رفتار میکنن 

اولا خیلی بی تربیتی دوما مگه برای غذا رفتی مگه شوهرت کباب درست نکرد مادر شوهرت اومده خونت غذا پختی نوش جونش خدا برکت بده به مال پسرش 

لطفا دلشو نداری غذای ساده مثل خودشون بزار اینجوری هم مادر شوهر و شوهرت رو برای یه غذا با خاک یکسان نکن 

خودت پامیشدی یه چیزی درست میکردی میخوردین فکر کنم خوشحالم میشد

خب باید بگه که من بلند شم انگار از قبل باهم هماهنگ بودن چون شوهرم همه وسایل کباب آورده بود 

ولی خودش میدونه که ما از کباب سیریم کباب زده ایم چون شغل شوهرمه زیاد خوردیم