2777
2789

بچه ها بچه های عموی نامزدم خیلی شیطنت دارن. خودشون همیشه از کارایی که میکنن برام تعریف میکنن.امشب عموی نامزدرم پدر شوهرم اینا و مارو دعوت کردن خونشون.دخترا کلا در حال خندیدن و تو سر کله هم دیگه زدن بودن. من نمیگم خشک و نچسب باشن و اصلا حرف نزنن، اما منی که دخترم و هم سن و سالاشونم رو ول میکنن با نامزدم شوخی میکنن. 

تیر خلاص جایی بود که یکی از دخترا گفت فلانی جون(اسم نامزدم) من امروز رفتم دکتر برام آمپول نوشت میشه برام بزنی

خیلی این حرفش یهویی بود همه لال شده بودیم نمیدونستیم چی بگیم. دلم میخواست همراهشون برم تو اتاق ولی حس کردم حرکت درستی نیس اعتماد بنفسمو میاره پایین. 

چندش تر از این نداریم 

به امضام نگاه نکن میگم نگا نکن میخوابونم دهنتا میگم برو امضا بعدی برو دیگه اهههه عجب آدمی هستیا بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک😎😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حساس نشو جلوشون بدتر میشهباید دید قبلا هم همینقدر صمیمانه بودنیا نه الان اینطوری شدن

نمیشه دست خودم نیست. قبل ازدواج همه نوه ها باهم صمیمی بودن،اونایی که ازدواج کردن یکمه صمیمیتشون کمتر شد ولی مجردا نه

من هیچوقت با پسرای فامیل شوخی های بد نداشتم ولی همشون ازدواج کردن رابطم 180 درجه باهاشون تغییر کردخی ...

منم همینم. اینم مطمعنم که اگه پسرعموهای من انقد باهام صمیمی بودم نامزدم تحمل نمیکرد

ازش بگذر البته نه در مورد سوزن طبیعی

عالم از شرّ و شور عشق هیچ خبر نداشت* فتنه‌انگیز جهان نرگس جادوی تو بود☆                                                                                                                                                                                                                                                                            شرطه کردومه اگر له‌و خمه در چم روژئه                                                                                       بَه شِعِر خوندنه‌وه تا درکی مئخانه ئَروم                                                                                                اون روگرفت دختر که‌ توی صفحه‌م می‌بینید تنها نشانه‌ی دوست‌داشتن فرزندِ دختره و من هیچ جا جنسیتم رو پنهان نکردم.حتی چند بار روگرفتی از انسان(مرد)بزرگ‌وار و شایسته‌ای رو خواستم بذارم پایگاه نپذیرفت.پیامد ندیدن هر کاربری پای خودشه و گناهی گردن من نیست.

حق داری والله هر کی جا تو بود ناراحت میشدمن کلا آدم حساسی نیستمولی این دیگه خیلیبه نظرم نامزدتت نبای ...

منم حساس نیستم

آخه همون لحظه که حرف دختره تموم شد بابای دختره گفت آره عمو جون زحتمشو میکشی لطفا. فکر کنم تو رودربایستی افتاد