تبسمي مدیر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 عنوان ي بازي باحال براي گوشي ايفون معرفي كنيد بچه ها | مشاهده متن کامل بحث + 8134 بازدید | 66 پست ممنونم نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍 1396/11/22 | 21:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 تا بوده ايفون و اپل بوده نديدم كسي اسم سيستم عاملش رو بكنه 😤😃 معمولا کسایی که تازه به دوران رسیدن و عقده ی سیب گاز زده دارن میگن اپل 😂😂 هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 از كجا ميفهمي قديميه اونوقت؟؟؟؟ خودتون گفتین 6دارین6الآن از دور خارج شده هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 بله ولی معمولا اینایی که تازه خریدن میگن آیفون،معمولا حرفه ها از سیستم عامل صحبت میکنن ن عزيزدلم اوناييكه تازه ب چيزي رسيدن ميخوان زيادي كلاس بزارن سيستم عاملش رو ميگن😂😂 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 خودتون گفتین 6دارین 6الآن از دور خارج شده خارج شده دليل بر قديمي بودنش نيستبرنامه هاش جديد ميشه عزيزمورژن جديد رو برا چي گذاشتن پس😁 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 ن عزيزدلم اوناييكه تازه ب چيزي رسيدن ميخوان زيادي كلاس بزارن سيستم عاملش رو ميگن😂😂 شما عشق سیب گاز زده هستینمن دیگ حرفی ندارم😅😅 هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 شما عشق سیب گاز زده هستین من دیگ حرفی ندارم😅😅 ارهخودت چي داري خواهري؟ نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 اره خودت چي داري خواهري؟ ماهم از همون سیب گاز زده های شما داریم😂😂😂 هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 شما عشق سیب گاز زده هستین من دیگ حرفی ندارم😅😅 كمتر از ده نبايد داشته باشين😂😂😅 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 ماهم از همون سیب گاز زده های شما داریم😂😂😂 ios😂😂 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 كمتر از ده نبايد داشته باشين😂😂😅 دیگه دیگه😀 هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 دیگه دیگه😀 ios10??😉😉 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 ios10??😉😉 نه آیفون اپل 10از اونایی که روش عکس سیب دارهخیلی با کلاسه😆😆 هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
تبسمي مدیر استارتر عضویت: 1396/11/09 تعداد پست: 3595 نه آیفون اپل 10 از اونایی که روش عکس سیب داره خیلی با کلاسه😆😆 نديدم اوناروفقط شماها ازاونا دارين 😞😒iosرو شنيدم ايفون و اپل رو ن اي ام باكلاس😎😎 نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
angella عضویت: 1396/11/19 تعداد پست: 254 نديدم اونارو فقط شماها ازاونا دارين 😞😒 iosرو شنيدم ايفون و اپل رو ن اي ام باكلاس😎😎 خوشبحالتون خانوم باکلاسشب خوش😁 هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم
neda_khanoom1 عضویت: 1396/03/01 تعداد پست: 9200 سيستم عامل اي او اسهبرند اپلبه گوشيهاي اپلم نيگن ايفونچرا بحث ميكنين حالا .