2777
2789
عنوان

ي بازي باحال براي گوشي ايفون معرفي كنيد بچه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 8134 بازدید | 66 پست
تا بوده ايفون و اپل بوده  نديدم كسي اسم سيستم عاملش رو بكنه 😤😃

معمولا کسایی که تازه به دوران رسیدن و عقده ی سیب گاز زده دارن میگن اپل 😂😂

هرنقطه ای از دنیا که قابل رفتن باشه رو رفتم یا قراره برم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله ولی معمولا اینایی که تازه خریدن میگن آیفون،معمولا حرفه ها از سیستم عامل صحبت میکنن

ن عزيزدلم اوناييكه تازه ب چيزي رسيدن ميخوان زيادي كلاس بزارن سيستم عاملش رو ميگن😂😂

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
خودتون گفتین 6دارین 6الآن از دور خارج شده

خارج شده دليل بر قديمي بودنش نيست

برنامه هاش جديد ميشه عزيزم

ورژن جديد رو برا چي گذاشتن پس😁

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
ن عزيزدلم اوناييكه تازه ب چيزي رسيدن ميخوان زيادي كلاس بزارن سيستم عاملش رو ميگن😂😂

شما عشق سیب گاز زده هستین

من دیگ حرفی ندارم😅😅

شما عشق سیب گاز زده هستین من دیگ حرفی ندارم😅😅

اره

خودت چي داري خواهري؟

شما عشق سیب گاز زده هستین من دیگ حرفی ندارم😅😅

كمتر از ده نبايد داشته باشين😂😂😅

ماهم از همون سیب گاز زده های شما داریم😂😂😂

ios😂😂

نه آیفون اپل 10 از اونایی که روش عکس سیب داره خیلی با کلاسه😆😆

نديدم اونارو

فقط شماها ازاونا دارين 😞😒

iosرو شنيدم ايفون و اپل رو ن 

اي ام باكلاس😎😎

نديدم اونارو فقط شماها ازاونا دارين 😞😒 iosرو شنيدم ايفون و اپل رو ن  اي ام باكلاس😎😎

خوشبحالتون خانوم باکلاس

شب خوش😁