2777
2789
معلومه خوشحالی از کتک خوردنش

اره چون باباش و داداشش به من میگفتن خراب و حالا خدا گذاشته تو کاسه اشون چون این دقیقا کارما هست....

ناشنوا باش وقتی کهـ به آرزوهای قشنگت میگن محالهـ💘🍀✨ ️ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون باباش و داداشش به من میگفتن خراب و حالا خدا گذاشته تو کاسه اشون چون این دقیقا کارما هست....

خو گناه دختره چیه😪

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
خو گناه دختره چیه😪

چون دختره هم بهم گفته بود ....

عزیزم زمین گرده...

هرحرفی که نمیدونین و هیچوقت پشت کسی نزنین و دل نشکونین وگرنه مث اینا باید توان پس بدی...

چون رفتم آشغالا رو بزارم و بعدش اومدم بالا باباش داشت کتکش میزد اونم جیغ میزد....

والا برای پسر بیرون بودن توی این ساعت هم دیره. نمیدونم والا. ما نمیتونیم اون پدر را درک کنیم. 

زمان ما، اگه کسی گم میشد و بعد (حتی همون روز) پیدا میشد کتک میخورد! 

والا برای پسر بیرون بودن توی این ساعت هم دیره. نمیدونم والا. ما نمیتونیم اون پدر را درک کنیم. زمان م ...

اره والا اونم وضع ناجور خیلی بده کسی گناه یکیو بشوره چون بدتر از اون گیرش میاد....

عزیزم این چ طرز فکریهداداشش یچی گفته شما خوشحالی از کتک خوردن ی دختر

اره چون ناحق این حرفو زده هم باباش هم داداشش هم کل خانواده اش و کل ساختمون و بسیج کرده بودن که اره دختر شما ال و بل به بابام گفته بوده....

والا برای پسر بیرون بودن توی این ساعت هم دیره. نمیدونم والا. ما نمیتونیم اون پدر را درک کنیم. زمان م ...

کجاش دیره

من ساعت ۳ و ۴ هم پیاده روی بودم والا پس با این احتساب منم ج..... ام دیگه

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .

کجاش دیرهمن ساعت ۳ و ۴ هم پیاده روی بودم والا پس با این احتساب منم ج..... ام دیگه

چه واژه‌هایی استفاده میکنید.با خودتون مهربونتر باشید. درک نمیکنم چرا بهتون برخورده! یاد خانمی افتادم که سالها پیش توی باشگاه دیدمش. داشتم یه گوشه باشگاه هدفم از باشگاه رفتن را میگفتم و گفتم میخوام دو کیلو کم کنم. یه خانمی اومد با پرخاش به من گفت آخه کجات را میخوای لاغر کنی؟! 

شما حس میکنی محله سیف هست، تا هر ساعت میخوای بیرون باش. اون پدری که دخترش را مفصل میزنه، اون ساعت براش دیروقته.قانون خونشون چیز دیگه‌ست.

بعدش هم خیلی ها حدود ساعت ۴ و ۵ صبح میرن پیاده‌روی.بعضی جاها نانوایی‌ها هم باز هستن از اون زمان پخت دارن.

واقعا درکتون نمیکنم. دیکه صحبتی ندارم باهاتون.

چه واژه‌هایی استفاده میکنید.با خودتون مهربونتر باشید. درک نمیکنم چرا بهتون برخورده! یاد خانمی افتادم ...

ان پدر هم عقل نداره وگرنه منطقی مینست صحبت می‌کرد با دخترش

چیزی هم فرق نمیکنه اونوقت شب ک میره دیگ کلا نمیاد صبح میاد

✝ Christian/ یهو ممکنه بمیرم هر آن .