2777
2789
عنوان

مادرشوهرم گف این لباسی ک پوشیده بودی بهت نمیومد

| مشاهده متن کامل بحث + 2205 بازدید | 92 پست
۱۵۳ که با ۱۰ سانت پاشنه حساب کنی میشد ۱۶۳

اونا از حسودیشونه وگرنه منم همین اندازم لباس بلند هم پوشیدم اتفاقا خیلی بهم میاد

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

خودت اجازه دادی وگرنه هیچ کس نمیتونه یکبار که خفت خورد حرفش برای بار دوم تکرار کنه سری بعد بگو قد کو ...

اخه چه اجازه ای دادم من بهشون؟ بارها نشون دادم بدم میاد مسخرم کنن بابت قدم بارها جوابشونو هرجوری میشد دادم یموقعایی ام بی تفاوت بودم ولی هیچ جوره دست برنمیدارن متنفرم ازشون

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز بهترین کار تو اون لحظه سکوت بود و خودتو میردی به نشنیدن.تکنیک یک گوش در و یک گوش دروازه😁ا ...

اونا قعطا مت جه شدن که شما تحت تاثیر حرفهاشون ناراحت میشید و میتونن شمارو بهم بریزن،از رو حسادت اینکارا رو انجام‌میدن که شمارو تخریب کنن.

هروقت حرف از قد شد بگو بقول مادربزرگم انگشتهای یک دست هرآدم مثل هم نیستن؛چه برسه آدمها بهم شبیه باشن.

یکی قدش بلنده،یکی کوتاه،یکی چاق و یکی لاغرو...

خداوند اینطور خلقت کرده و صلاح رو براین دیده و من به شرایطم راضی و اوکی هستم😁

اخه من لباس کوتاهم پوشیدم اما مثل بچه ها شدم.اصلا گیریم‌من اشتباه کردم تو خرید لباسم اینجوری باید می ...

اتفاقا لباس بلند کشیده تر نشون میده 

چقدر حرف چرت مردم آخه مهمه بریز دور مادر شوهر و خواهر شوهر و کلا حرف مردم

اونا از حسودیشونه وگرنه منم همین اندازم لباس بلند هم پوشیدم اتفاقا خیلی بهم میاد

مامانمم بهم گفت بهت میومد. اونم تو عروسی بود. گف اگه بد بود من بهت میگفتم 🥲

مامانمم بهم گفت بهت میومد. اونم تو عروسی بود. گف اگه بد بود من بهت میگفتم 🥲

راست میگه مامانت اصلا ب حرفاش اهمیت نده 

باید بهش میگفتی فعلا ک همه ازم تعریف کردن بعدم نظر خودم و شوهرم مهمه 

امیدوارم همه ی عاشقا خوشبخت‌ترین بشن واسه ماهم دعا کنید ک بدون مشکل بریم سرخونه زندگیمون🙏❤️

اخه چه اجازه ای دادم من بهشون؟ بارها نشون دادم بدم میاد مسخرم کنن بابت قدم بارها جوابشونو هرجوری میش ...

ارتباط صفر کن گفتن بگو از معاشرت با آدم بددهن خوشم نمیاد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

اتفاقا لباس بلند کشیده تر نشون میده چقدر حرف چرت مردم آخه مهمه بریز دور مادر شوهر و خواهر شوهر و کلا ...

من از این اخلاقش بدم اومد ک جلوی شوهرم اونطوری گفت. لاقل وقتی تنها بودیم میگفت.مثلا میخاد منو از چشم بندازه