2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز روز اخر مدرسه بود.سال اولم بود معلم بودم.پسرای کوچولوی ۱۰ ساله اشک میریختن از دوریم😢😢😢خودمم دپ شدم الان.عادت کرده بودم ب بچه ها و دلتنگشون میشم.الان چن تا شون ویس با گریه فرستادن

با افتخار *معلم*

درد بدن داشتم خابیدم با داداشم دعوا کردم باز خابیدم۳ بار تو روز خوابیدم باز خستماز صبح هم هیچی نخورد ...

هرچی بیشتر بخوابی بیشتر دلت میخواد پاشو سرو صورتت و آب بزن از غذای سرد شروعکن به خوردن چون غذای گرم بعد یه مدت نخوردن باعث حالت تهوع میشه

زیاد مهمون داشتیم و الان به شدت سرم درد میکنه و کلی گریه کردم ولی انگار خدا خیلی در برابر مشکلم سکوت ...

چقدر گاهی آدم بی پناه و خسته میشه 💔 من برای خودم اینی که میگمت خیلی اثر میکنه من داخل اتاقم پنجرس سرمو آخر شب میارم بیرون و تا دلت بخواد گریه میکنم و با خدا حرف میزنم یه زیارت عاشورا میخونم و با امام حسین درد و دل میکنم و با حس سبکی که بهم دست میده میرم میخوابم 

اگر حوصله داشتی انجام بده برای سبکی روحت خیلی خوبه❤️

هیچی مریضم جون تو تنم نیست صبح رفتم حمام بعدش امتحان اومدم پس حالم خوب نبود خوابیدم تا عصر بعدش ناهار خوردمو و کلی گریه کردم الان خیلی گرفتم دلم میخواد بخوابم بازم دارم از سردرد حالت تهوع میمیرم

امروز روز اخر مدرسه بود.سال اولم بود معلم بودم.پسرای کوچولوی ۱۰ ساله اشک میریختن از دوریم😢😢😢خودمم ...

بگردم چه با محبتن😍😅

به قول خودت چون سال اول بوده اینجوری بهشون عادت کرده بودی یکم بگذره برات عادی میشه❤️

پس تا چندروز دیگه بهتر میشه انشالله ❤️

ممنونم

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

هیچی مریضم جون تو تنم نیست صبح رفتم حمام بعدش امتحان اومدم پس حالم خوب نبود خوابیدم تا عصر بعدش ناها ...

سعی کن حتی شده نون خالی دولقمه بخوری قرص و شربت آبلیمو عسل بخور آب نمک قرقره کن برو بگیر بخواب انشالله زودتر بهتر شی❤️

چه تاپیک جالبی..

منم اومدم خونه ننم دیگه هم نمیرم خونه شوهر

اینجا کسی رو اعصابم نیس ذهنم آرومتره..

صب بیدار شدم عادتم درد داشتم قرص خوردم حالم بهتره

ولی خدایی خونه شوهر همش عذاب بودم انگار ...انکار شوهر فرشته عذابم بود....اینجا واقعا آرامش دارم ...هرچند 

یه مشکلاتی هست ولی کسی رو اعصابم نیس...