2777
2789

سلام هرکس حاجت داره بنویسه تا صلوات بفرستیم انشالله که حاجت روا بشیم همگی🥲❤صلوات ها هدیه به اهل بیت و شهدا انشالله دعامون کنن❤

هر کس اگر دعا یا نذری کرده که نتیجه دیده لطفا تعریف کنه دلمون گرم بشه❤🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

امام باقر فرمودن سریعترین دعا برای اجابت دعا برای برای دینی است که دعا در غیاب او باشد و هم اینکه فرشته برای او گمارده میشود و به دعا کننده میگوید برای تو ۲برابر باشد 

اسمم زینب هستش و ۳۵سالمه ومجردم و بیکارم عروسی کسایی شرکت میکنم یا خبر عقد کسایی رو میشنوم ک ی زمانی پیک بهاریشونو حل میکردم یا شیر خشک بهشون میدادم شاید با شاغل شدن از این محیط دور شدم و ی فرجی شد تو زندگیم ب امید خدا. منتظر تماس از طرف شرکت هستم 

شرایطم بده خیلی بد چ تو درو همسایه چ دوست و فامیل حتی خانواده مادرم ک با نفرت سر سفره بهم غذا میده قشنگ نفرت رو تو چشماش میشه دید 😔

لطفا برام صلوات بفرستین تو امام زاده ای یادم کنید ک خیلی زیاد محتاج دعای خیرتونم

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

امام باقر فرمودن سریعترین دعا برای اجابت دعا برای برای دینی است که دعا در غیاب او باشد و هم اینکه فر ...

فقط لطفا بهم نگین بزارید ندونم 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅