2777
2789

دقیق منظورشو نگرفتم پارتنرم زنگ زد گفت کجایی گفتم بازار و اینا یکم حرف زدیم بعد چون سرکار بود عجله داشت هی قطع می‌کرد زنگ میزد دوباره

بار آخر زنگ زد و خوب حرف زدیم گفتم دنبال شلوار میگردم برا شومیزی که گرفتم بعد گفت بذار برم پایین صدام میزنن پرسنل

بعد یکی دو دقیقه پیام داد کاری چیزی داشتی تو بازار زنگ بزن قلبم 

منظورش از این حرف یعنی پولی چیزی خواستی بهم بگو؟؟

چون تا الان فقط چتدیار تعارف شارژ یا نت زده حضوری هم خوبه دست و دلبازه و هر جا بگم میریم ولی تابه حال لباس نگرفته یا مثلا خودم بگم میخوام البته یکی دو بار ک رفتیم بازار گفته

تقریبا ۹ ماهه با همیم و خانواده ها میدونن

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درخواست میتونی بکنی ازش به نظرم میتونی بخوای برات لباس بخره یا زنگ بزنی بگی عزیزم من یه شومیز مثلا خیلی خوشم اومد میتونی برام پول بزنی بخرمش ؟ رابطه شما جئیه هیچ عیبی نداره ازش درخواست کنی خوبم هست تازه 

عزیزم بجای اینکه تحلیل بکنی 

دفعه بعدی بگو ی شومیز شلوار دیدم بیا باهام بریم بخریم و بذار اون حساب کنه

9 ماه هیچی نخواستی یکم دیگ میگ این توقع نداره بعدش ک بگی اینو برام بخر میگ وا چ پر توقعی

☆You Have To Stay

دستو دلباز هست یانه و این که واست کادو های بی موقعی می‌خره مثل گل یا عروسک من خودم الان 5ماهه با یه نفر دوستم خیلی خرج کنه و لارجه خدایی من هر سریی که میرم بازار میگه واست پول بزنم اینو بخری واسه خودت ولی درکل دوست ندارم کسی بهم پول بده ولی شعور دوس پسرمو دوست دارم خودش می‌فهمه کجا چی رو باید بگه

دستو دلباز هست یانه و این که واست کادو های بی موقعی می‌خره مثل گل یا عروسک من خودم الان 5ماهه با یه ...

منم دقیقا اینطوریه ولی تا حالا چیزی از پول نگفته چون میدونه خیلی بیش از حد بدم میاد توی دوران دوستی بخواد پول بزنه برام 

آره بابا گل و اینا رو همیشه میگیره قرار اول چند تا شاخه گل و یه گردنبند نفره آورد برام و کل شهر رو دور زدیم هر چی گفتم گرفت 

اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست،وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم✨️♥️کاربری دست دو نفره

منم دقیقا اینطوریه ولی تا حالا چیزی از پول نگفته چون میدونه خیلی بیش از حد بدم میاد توی دوران دوستی ...

دقیقاً اخلاقت مثله منه ولی بزار خودش بهت پیشنهاد بده واسه پول این چیزا ولی خب بنظرم باید می‌گفته پول اینا داری یا احتیاج داری