2777
2789
عنوان

شوهر عقدی من میگه اژ خواهرم یاد بگیر

| مشاهده متن کامل بحث + 782 بازدید | 41 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه وقتی ازدواج سنتی میکنید همینه

انقدر با دوستی مخالفید بغضیا دوستی مال همین چیزاست دقیقا ببینی میتونی با یه مرد برونگرا بسازی یا نه 

اگه نه کات 

الانم باید شبیه به هم شید مجبورید که بشید یکم سعی کن روحیتو تقویت کنی صحبت کنی تو جمع اگه واقعا شوهرتو دوست داری من جای تو بودم سریع نمیگفتم خب یه زن فلان میگرفتی نهایتا یکم نشون میدادم بدم اومده 

خب توم سعی کن یکم گرم‌تر برخورد کنی سخت نیس من خودم آدم درونگرایی هستم ولی وقتی کسی بهم کادو میده حتی اگه کادو خیلی ساده ای باشه خیلی گرم تشکر میکنم و کاری میکنم طرف مقابلم خوشحال بشه از برخوردم

خود را چو یافتی همه عالم از آن توست/چشم از جهان بپوش طلبکار خویش باش...

معمولا مردا خوششون میاد زبون بریزی

نه بابا برعکس منم اکثرا شیرین زبونی میکنم جمع دستمه همه دوسم دارن شوهرم اخر هرمهمونی باهم قهر میکنه ک چرا با دوستام گرم میگیری😒

ولی من خیلی حرفای عادی میزنم یا دارم با دوستام حرف میزنم یهو جمع ساکت میشه همه ب حرفم گوش میدن و میخندن شوهرمم غیرتی میشه😔

قوی باش، تو نقش اول قصه ی خودتی...! :))️ 

منم از تعارف تیکه تیکه کردن متنفرم فقط جواب تعارف دیگران رو میدم ولی خودم اصلا اهل تعارف و احوال پرس ...

تعارف نیست

کادو میبری طرف انرژی خوبی میگیره با روی باز ذوق کنی تشکر کنی مخصوصاااااا مردا زبون روشون خیلی اثر داره

نه بابا برعکس منم اکثرا شیرین زبونی میکنم جمع دستمه همه دوسم دارن شوهرم اخر هرمهمونی باهم قهر میکنه ...

چون اون پارانوئیده فکر میکنه قصد داری لاس بزنی یا حس میکنه دوستای خودش همچین برداشتی میکنن

وگرنه بیشتر مردا خوششون میاد

چون اون پارانوئیده فکر میکنه قصد داری لاس بزنی یا حس میکنه دوستای خودش همچین برداشتی میکننوگرنه بیشت ...

با دو خط کامنت ،ندیده و نشناخته  چه فوری هم برچسب میزنید ب مردم

اونم پارانویید که یه مشکل روانی بزرگه

عزیزم خودشیرینی عملی در حد بره همه کارای خونشون کنه بعد بشه وظیفه بیاد بگه مادرشوهر خواهر شوهرم ازم ...

نه فداکاری کنه ،نه ظاهرسازی

آدما به هم محبت کنن محبت میبینن 

برای محبت کردن هم لازم نیست خودشیرینی کرد و کارای خونه ی کسی رو انجام داد