2777
2789
عنوان

خواهر شوهرا فقط بیان داخل تاپیک

1289 بازدید | 115 پست

به اونا گفتن بیان که تو این سایت همیشه به چشم مار افعی دیده میشن اما باید بدنید گاهی این عروس خانوادس که بده

دلم خواست ببینم چه رفتاری با این عروس کرد 

عروسی که از روز بعد عقد شمشیررو از رو بست و همه فامیل ما قطع رابطه کرد و اینقد از ما پیش برادرم بد گفت که واقعا برادرم باور شده بود جایگاهی در خانواده نداره و چون پدرم ازکار افتاده بود ماهمیشه برادر بزرگمون مثل پدر میدیدیم اما تو ازدواج ما خواهرا حتی یکبار پنهانی نگفت چیزیاحتیاج دارین به پدرو مادرم بی احترامی کرد با اینکه اونا سالی یکبار به مدت سه روز رفتن خونشون چنان دعوایی راه انداخت که پدرم تا چند روز از ناراحتی کز کرده بود

اختلاف طبقاتی یعنی اینکه رفیقم از سفر سریلانکاش فیلم میذاره،من از ترس تموم شدن حجم نتم نمیتونم ببینم

خداییش بعضی عروسان روانین .بلانسبت عروسای  حاضر درنینی سایت

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا اینجا خوبه اون دوست نداره با هیچ کدوم از ما رابطه داشته باشه همیشه مارو بد جلوه میده اینق گفته که بچه ۶ساله هم میگه عمه کی میری مادرم برا زایمانش۷روز موند پیشش کمک کرد آخر سر حتی جلو در نیومد که راش بندازه واسه اینا پدرو مادرم دیگر خواهرام کم ارتباط برقرار کردن

اختلاف طبقاتی یعنی اینکه رفیقم از سفر سریلانکاش فیلم میذاره،من از ترس تموم شدن حجم نتم نمیتونم ببینم

چرا بعضی بعد ازدواج اینقدر خبیث میشن؟

در قیامت گنهکاران گویند"افسوس بر من از کوتاهی هایی که در اطاعت فرمان خدا کردم و از مسخره کنندگان آیات او بودم"(سوره زمر آیه۵۶) سبقت از سایه ها به بیشتر دویدن نیست، به سوی نور که باشی سایه ها در پس تواند الله نورالسماوات والارض