2777
2789
عنوان

خانوم های مذهبی و مطلع

199 بازدید | 39 پست

خانما من یه کتابی رو لازم دارم که حدودا قیمتش ۳۰۰ تومنه ولی برام مقدور نیست بخرم ولی pdf رایگانش رو دارم اگه الان pdf رایگانش رو بخونم بعدا پول دستم اومد هزینه کتاب رو به نیابت از مولفش صدقه بدم حلال میشه و حق الناس بر گردنم نمیمونه؟

لطفا اگه با من هم نظر نیستید یا اطلاع ندارید اشتباه راهنماییم نکنید.💕

میشه 

برای یکی از کتابام خیلی سختی کشیدم طلا فروختم تا پول چاپ جور شد

اون دنیا یکی بهم بگه پی دی اف رو خوندم به جاش برات صدقه دادم بعید می دونم بگذارم خوش و خرم از پل صراط رد بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دادم هوش مصنوعی بهت جواب بده دوست داشتم کمکت کرده باشم ولی خودم چیزی نمیدونستم💖☘️😂:

این سوال جنبه‌های اخلاقی و شرعی دارد و پاسخ دقیق آن بستگی به دیدگاه‌های دینی و حقوقی دارد. برخی معتقدند که استفاده از نسخه رایگان بدون اجازه ناشر یا نویسنده ممکن است مصداق حق‌الناس باشد، زیرا نویسنده برای تألیف کتاب زحمت کشیده و انتظار دارد از فروش آن درآمد کسب کند. از سوی دیگر، پرداخت مبلغ کتاب به عنوان صدقه ممکن است از نظر اخلاقی اقدامی مثبت باشد، اما لزوماً جایگزین رضایت نویسنده نمی‌شود.

بهترین راه این است که اگر امکان دارد، از نویسنده یا ناشر کتاب اجازه بگیرید یا بررسی کنید که آیا نسخه رایگان آن به‌طور قانونی منتشر شده است. همچنین می‌توانید با یک فرد متخصص در امور شرعی مشورت کنید تا مطمئن شوید که تصمیم شما از نظر دینی و اخلاقی صحیح است.

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

ببین پی دی اف رایگان دانلود شد ک نیاز ب هزینه نیس 

ولی اگه کسی خریده و در اختیار شما گذاشته فک میکنم باید هزینه رو پرداخت کنی 

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
برای یکی از کتابام خیلی سختی کشیدم طلا فروختم تا پول چاپ جور شداون دنیا یکی بهم بگه پی دی اف رو خوند ...

😂😂

منم همینطور

ولی من درکش میکنم و میدارم خوشحال باشه😂💖❤️

فعلاا بدون امضا🐈‍⬛🍒❤️

زنگ بزن از مرجعت بپرس. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

برای یکی از کتابام خیلی سختی کشیدم طلا فروختم تا پول چاپ جور شداون دنیا یکی بهم بگه پی دی اف رو خوند ...

خب شما پی دی اف دراختیارشون نزارین وگرنه که نمیشه مدعی بشین

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

خب این کتاب واسه انتشاراتی مثل خیلی سبز و گاج و... هست که وضعشون توپه و خدا هم در مورد حق الناس فرموده اگر به فرد دسترسی نباشه که ازش حلالیت و بخشش بطلبم با دعا و صدقه برطرف میشه 

میشه 

برای من هم این موضوع پیش اومده که به اوت کتاب نیاز شدید داشتم ولی نمیتونستم بخرم 

دقیقا عین شما پی دی اف رو پیدا کردم گفتم بعدا پول کتاب رو واریز میکنم 

ولی راستش یهو به خودم اومدم که از کجا معلوم تا وقتی که پول دستم بیاد من اصلا زنده باشم که بتونم پول رو پس بدم؟ الکی الکی حق الناس برا خودم میخرم 

بعد پشیمون شدم و نخوندم 

اون کتاب برای آزمون استخدامی بود و خیلی میتونست بهم کمک کنه 

اما نخوندم و بدون اون و حلال وار آزمون رو قبول شدم 😁

در زمانهای قدیم من مینگشوی آقام بودم😲😲😲😲
خب شما پی دی اف دراختیارشون نزارین وگرنه که نمیشه مدعی بشین

الان درست کردن پی دی اف کاری داره؟یه خواننده با عکس گرفتن ساده و یه کم اسکنر روی گوشی میتونه یه پی دی اف تمیز رو پخش کنه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷