2777
2789
عنوان

چرا من آدم نمیشم

65 بازدید | 7 پست

خسته شدم واقعا هی میگم دیگه درست کن خودتو . مامانم نظر خواسته میگه می‌خوایم گوشی بخریم این مدل خوبه قسطی می‌خوایم بخریم فلان .. منم گفتم آشنا داره همسرم نصفشو الان بدید نصفشم ماه بعدی بدون چک ! خب کجا این شرایط و قبول می‌کنه ؟ یا باید چک بدی یا نقد دیگه ! الان تلفنی به مامانم گفتم داداشم از من کوچیکتره 7 سال یه داد و بیدادی کرد ! خیلی ناراحت شدم به رو خودم نیاوردم فقط گفتم دیگه هرکاری کردید از من نظر نخواید به من هم نگید ..دلم گرفته واقعا.‌ من هیچوقت کم نذاشتم برا کسی بهترین کادو تا جایی که بتونم وسعم برسه .. ببرمش بیرون بستنی بخوریم و فلان .. برا مامانم کادوهای کوچیک و بزرگ میگیرم .. ولی من یه چیزی میگم یا چیزی می‌خوام که ده سال یکبار چیزی میگم انگار .. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عرض سلام و احترام

از لحن دل‌نوشته‌تان پیداست که انسانی دلسوز، مسئولیت‌پذیر و بسیار با‌محبت هستید؛ کسی که همیشه تلاش کرده شادی و رفاه دیگران را در کوچک‌ترین جزئیات بر خودش مقدم بدونه..

اما گاهی چالش اصلی اینجاست که اطرافیان، زبان محبت ما را نمی‌فهمند.

شما با هدیه، همراهی و توجه حرف دلتان را می‌زنید؛ ولی شاید دیگران بلد نباشند این زبان را درک کنند و پاسخ بدند.

این مسئله نه نشانه بی‌محبتی آن‌هاست و نه بی‌ارزشی شما؛ بلکه تفاوت در «نوع ابراز احساسات» است. 

اعضای یک خانواده با زبانهای متفاوت

پیشنهاد می‌کنم به جای خسته‌شدن یا بریدن، کمی به خودتان فرصت دهید. حفظ مرزهای احساسی و مراقبت از خود، نشانه ضعف نیست؛ بلکه عین بلوغ در روابط است.

با احترام مجدد

من حمیدرضا یافتیان هستم،

مربی رهایی از روابط سمی و بنیان‌گذار «هیپنوتیزم ارتباطی».

در وب سایت هیپنوکالا

با آرزوی درک شدن، آرامش درونی و عزت‌نفس پایدار برای شما.

حمیدرضا یافتیان

و سایت یافتیان دات آی آر

سر اینکه گفتی داداشم ازم ۷ سال کوچیکتره سرت داد زد 😐

نه گفتم فلان جا ما آشنا داریم نصف پولو الان بدید نصفشو ماه بعد شروع کرد غروغر کردن که نه و نمی‌خواد و فلان منم گفتم خب باشه بهتر اصلا به من چه .. نه پولش تو جیب من می‌ره نه گوشی برا منه 

اع چه جالب منم آدم نمیشمحالا می‌دونی چرا منوو تو آدم نمیشیم؟

نمی‌دونم .. ولی این دیگه تهشه .. خیلی غصه خوردم این چندساله .. انقدری که هم از خانواده خودم هم از خانواده همسرم .. دستم بی نمکه .. همش شد استرس ناراحتی اعصاب خوردی .. پول کم داشتم باز با اون وضعیت رفتم وسایل پاستا خریدم درست کردم چون به مامانم گفته بودم پاستا درست کردم و اونا تا حالا اونجوری نخورده بودن .... بعد یه چیزی که برا من میارن با منت و و داستان .. 

نمی‌دونم .. ولی این دیگه تهشه .. خیلی غصه خوردم این چندساله .. انقدری که هم از خانواده خودم هم از خا ...

دقیقا منم دستم نمک نداره 

به نظرم بدترین ترکیب جهان دست بی نمک و دل صافه

و هرچی کشیدم از همیناست