2777
2789

قدرت تبلیغات 

شده حکایت دبی چاکلت که چیز عجیبی نبود اصلا

بستنیه دیگه عزیزم باور کن خیلی چیز عجیبی نیست همه ی مردم افتادن دنبالش 

خود انبه رو دوست ندارن نصف بیشترشون 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قدرت تبلیغات شده حکایت دبی چاکلت که چیز عجیبی نبود اصلابستنیه دیگه عزیزم باور کن خیلی چیز عجیبی نیست ...

اتفاقا من وقتی دیدم این همه آدم دارن تبلیغش میکنن بیشتر بدم اومد

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
قدرت تبلیغات شده حکایت دبی چاکلت که چیز عجیبی نبود اصلابستنیه دیگه عزیزم باور کن خیلی چیز عجیبی نیست ...

من عاشق انبه ام 

صما کجایین 

دقیقاا دوستم بهم گفت چون من اینستا ندترمذ

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

به نظر منم اصن چیز عجیبی نیست که همه الکی افتادن دنبالش

مارک میهنم هست که دیگه بدتر😑

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

من عاشق انبه ام صما کجایین دقیقاا دوستم بهم گفت چون من اینستا ندترمذ

خود انبه رو بخور 

من ندیدم جایی فعلا دست بلاگراست 

چندین میلیارد هزینه تبلیغات کردن فقط

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

به نظر منم اصن چیز عجیبی نیست که همه الکی افتادن دنبالشمارک میهنم هست که دیگه بدتر😑

من عاشق همه چی با طعم انبه ام 

بابا یه بستنی عادیه مال میهن 😂🥭

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

خود انبه رو بخور من ندیدم جایی فعلا دست بلاگراست چندین میلیارد هزینه تبلیغات کردن فقط

اره شهر ما ام نیومده