2777
2789
عنوان

ورم پا

67 بازدید | 12 پست

سلام به دوستان وقتتون بخیر 

دوستان من حدودا یک سالی میشه ورم دست و پا دارم چکاپ کامل گرفتن  گفتن ویتامین بدنت کم هست مدتی خوب بودم ولی دوباره برگشته 

کسی میدونه کدوم متخصص باید برم متخصص قلب رفتم گفت خوبه  به نظرتون میتونه از کبد باشه ؟

خواهشا راهنمایی کنید 

نمک زیاد مصرف میکنی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه زیاد ولی همیشه توی غذا ها میزنم

احتمالا خوش نمک کار میکنی.. احتمالا پرفشاری خون داری که پاهات ورم میکنه؟ ازمایش خون دادی؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!

اره دادم چیزی نشون نداد

اووم

اره دادم چیزی نشون نداد

سرپا زیاد وایمیستی؟ 

التهاب ناشی از مایع اضافی جمع شده در بافت‌های مختلف بدن علت ورم کردن بدن یا ادم است. ادم قادر است بر روی هر قسمت از بدن تأثیر خود را داشته باشد. اکثرا ادم در قسمت‌های مختلف بدن مانند دست‌ها، بازوها و پاها دیده شود. حتی ورم بدن می‌تواند عوارض ناشی از دارو، بارداری یا بیماری زمینه‌ای مانند نارسایی احتقانی قلب، بیماری کلیوی یا سیروز کبدی باشد. لازم به ذکر است که مصرف دارو برای از بین بردن مایعات اضافی و کاهش میزان نمک در غذا اغلب ادم را تسکین می‌دهد ولی درمان قطعی نیست.

توی چکاب کامل نشون نداد یعنی باید متخصص دیگه برم

نه اگه ازمایش دادی و مشکل نداشته نمیخواد بری دکتر 

چون عدد تی اس اچ رو همه پزشکا بلدن چند باشه یعنی مشکل داره 

ببین در کل خانما در ماه چند روزی ورم دارنا 

من اون دفعه قبل پریود یه کفشی تو پام نمیرفت 

بعد که تموم شد کفش قشنگ میرفت تو پام 

زیاد حساس نباش اگه ازمایشات طبیعی هست