2777
2789

وقتی بیست سال پیش دانشگاه دولتی در شهر تهران با بهترین رتبه قبول شدم... تمام فامیل وقتی خبرش رو شنیدن یه چیز میگفتن...

گفتن چه خوب که از محیط خونتون داری دور میشی و میری شهر دیگه. 

اینقدر دعوا و آشوب تو خونه بود. همه فامیل از اینکه رتبه و دانشگاه خوب قبول شدم خوشحال نبودن بلکه ازین که دارم از شر خانواده ی بدم راحت میشم خوشحال بودند. و این رو همه بهم میگفتن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب؟

خوب ؟ یهویادم اومد روزی که شنیدم قبول شدم. اون زمان همه به اینترنت دسترسی نداشتن و داداشم از تو سایت نگاه کرده بود بهم زنگ زد خبر قبولیم رو داد. خونه مادربزرگم مهمان بودیم . همه ی فامیل بودند.

خیلی برام خبر خوش و مسرت بخشی بود

خوب ؟ یهویادم اومد روزی که شنیدم قبول شدم. اون زمان همه به اینترنت دسترسی نداشتن و داداشم از تو سایت ...

فکر کردم ادامه داره

چه خوب.

منم وقتی قبول شدم تو دانشگاه شهر خودمون.همه تبریک گفتن ومن فقط گریه کردم.چون حقم دبیری نبود.هیچوقت با این قضیه کنار نیومدم متاسفانه 

خوب ؟ یهویادم اومد روزی که شنیدم قبول شدم. اون زمان همه به اینترنت دسترسی نداشتن و داداشم از تو سایت ...

درمورد تاپیک لرزش یجا گفته بودین ک مال گوش هسته برید پیش متخصص میخاستم بپرسم مال کدوم قسمته و ربطش به گوش چیه؟

درمورد تاپیک لرزش یجا گفته بودین ک مال گوش هسته برید پیش متخصص میخاستم بپرسم مال کدوم قسمته و ربطش ب ...

درمورد تاپیک لرزش یجا گفته بودین ک مال گوش هسته برید پیش متخصص میخاستم بپرسم مال کدوم قسمته و ربطش به گوش چیه؟

سلام عزیزم ببخشید اونحا تاپیک قفل شده بود اومدم اینجا سوالمو بپرسم ببخشید مشکل بچه شما دقیقا چیه میشه توضیح بدین من خیلی حالم بده😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔
سلام عزیزم ببخشید اونحا تاپیک قفل شده بود اومدم اینجا سوالمو بپرسم ببخشید مشکل بچه شما دقیقا چیه میش ...

من میخواستم ازشون بپرسم مشکل پسر شما چیه؟

من پسرم ۵ سالشه گزارش دهی کامل نداره و تند و روون مثل خودمون حرف نمیزنه ولی جدیدا قوه تخیلش‌ خیلی خوب شده از خودش داستان طولانی میگه یا کتابم‌ میزارم جلوش هر چی باشه از روی تصویرها برام تعریف میکنه 

سلام عزیزم ببخشید اونحا تاپیک قفل شده بود اومدم اینجا سوالمو بپرسم ببخشید مشکل بچه شما دقیقا چیه میش ...

پسرم تاخیر داره. همه ی کارهاش از هم سن هاش دیرتر انجام میده. البته پیشرفت خوبی داشته خیلی خوب.

اما هنوزم کارهاش نسبت به هم سن هاش عقب تر هست.

پسرم تاخیر داره. همه ی کارهاش از هم سن هاش دیرتر انجام میده. البته پیشرفت خوبی داشته خیلی خوب.اما هن ...

عزیزم الان حرف زدنش کامله تند و روون مثل خودمون حرف میزنه؟ حرفای قلمبه سلمبه بزنه؟

منم پسرم ۵ سالشه ولی تاخیر گفتار داره روون و تند مثل خودمون نمیزنه و گزارش دهی کامل نداره باید ازش بپرسی چیزی تا برات تعریف کنه اما داستان از خودش میگه اونم طولانی کلا قوه تخیلش خوبه بنظرم رنگ امیزیش‌ خوبه تا ۱۰ مینویسه شعر و سوره هم حفظه هر چی یادش بدم فقط این تاخیر گفتارش‌ بدبختم‌ کرده

عزیزم الان حرف زدنش کامله تند و روون مثل خودمون حرف میزنه؟ حرفای قلمبه سلمبه بزنه؟منم پسرم ۵ سالشه و ...

پسر منم همینه جدیدا پرخاشگر هم شده بردمش روانشناس کودک اما گفت مشکلی نداره اما به نظر خودم دکتر حاذقی نبود و نتونست تشخیص بده همسرمم همراهیم نمیکنه متاسفانه میگه برچسب میزنی به بچه 😔😔

چگونه به شاخه ی شکسته بگویم که باد عذرخواهی کرده است !!؟ 💔💔💔💔