2777
2789
عنوان

ویس نی نی سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 40 پست

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ جیغ تو جیغی میشه 😂😂😂😂

کاش جیغ باشه😂

وقت‌هایی که فحش میدن!😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

یا خدا فکرشو بکن

🤣🤣🤣

وحشتناکه😂💀

کیبورد گوگل یه علامت ضبط داره بزنی خودت حرف میزنی تبدیل میکنه به تایپ

صحیح ولی اونجوری باید خیلی دقیق کتابی صحبت کرد تا کیبورد درست تایپ کنه و اگر به زبونی خودمونی حرف بزنه خیلی غلط می نویسه

آقا هستم  😐  نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

جدی؟ یعنی اول باید برم داخل گوگل، انجام بدم، بعد کپی کنم اینجا؟؟یکم طولانی نمیشه؟

نمیدونم مشکل تایپ رو حل کردین یانه ولی نیازی نیست برین تو گوگل همه ی گوشی های هوشمند این قابلیتو داره که با صحبت کردن تایپ میکنه فقط بیشتر گوشیا تکست فارسی رو توی تایپ صوتی پشتیبانی نمیکنه. تو کیبورد یه شکل میکروفون هست رو همون بزنید میره رو حالت تایپ صوتی خیلیا به یه سری از قابلیت های گوشی شون دقت نمیکنند

آقا هستم  😐  نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی 

نمیدونم مشکل تایپ رو حل کردین یانه ولی نیازی نیست برین تو گوگل همه ی گوشی های هوشمند این قابلیتو دار ...

وااای آره خیلی راحت تره، الان متوجه شدم همچین چیزی میشه 😅 دستتون درد نکنه🙏🏻😅