2777
2789

خیلی بانمک و شیرین بود تا اومدم گفت من تورو میشناسم

دیدمت هرروز صبح میای که بری دانشگاه، الان میخوای بری دانشگاه؟

منم از لحنش ذوق زده شدم گفتم اررره چقدر خوب که منو شناختی..پس دیگه دوست من شدی

گفت ماهم با همون اتوبوسی که تو میری ماهم میایم بهمون بگو کدومه

گفتم چشم

با مامانش و ابجیش بودن

دختر بچهه یه میکاپ بچگونه ی شلخته وار کرده بود

بعد یهو مامانش دراومد بهم گفت شوهر میخواد که اینا رو مالیده رو صورتش 

هرچی دختربچهه میگفت نخیررر مگه هرکی خوشکل کنه شوهر میخواد

مامانش میگفت اره بعد رو بمن کرد گفت یه شوهر پیدا کن واست 

منم تو تایید حرف دختره گفتم ادم مگه خودش دل نداره.. خب دوستم واس خودش خوشکل کرده دیگه

حقیقت بااین نوع افکار دلم گرفت برا دختر بچهه

شاید 7.8 سالش بود..با خودم میگفتم این لابد 12 13 سالش شد میخوان شوهرش بدن

چرا خب🥲🥺

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

مادر جاهل همینه خیلی متاسفم💔😢

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاری به مادره ندارم حالا چرا دختر ۷ ۸ ساله باید آرایش داشته باشه؟بچه ها یه معصومیت خاصی دارن حیفه

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم وَ اَهلِک عَدُوَّهُم وَ العَن اَعدائَهُم مِنَ الجِنِّ وَ الاِنسِ مِنَ الاَوَّلینَ وَ الاخِرین 

حس کردم تاپیکت  واسه ۲۰سال پیشه 

الان دیگه ازکوچیک تابزرگ همه یه آرایش مختصردارن .حتی مذهبی هاهم تاقبل ازسن تکلیف بچه هاشونوتوی آرایش کردن آزادمیذارن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
کاش خدا به همچین ادمایی بچه بخصوص دختر نده

خیلی دلم گرفت واسش مامانشه انقد ظالمه بمن گفت براش یه شوهر پیدا کن🥺

جان جدت لایک نکن🔪🩸😊کاربری دست سه نفره.ماسه تا دوست هستیم با تفاوت سنی خیلی کم و سبک زندگی مشابه😇

کاری به مادره ندارم حالا چرا دختر ۷ ۸ ساله باید آرایش داشته باشه؟بچه ها یه معصومیت خاصی دارن خیفه

نمیدونم

اخه قیافشون به اون دوره گردا میخورد که دور خونه ها برنج و دروغن و پول و اینا میخوان

شاید افغانی بودن نمیدونم

هرچی بود دختره گناه داشت

حس کردم تاپیکت واسه ۲۰سال پیشه الان دیگه ازکوچیک تابزرگ همه یه آرایش مختصردارن .حتی مذهبی هاهم تاقب ...

دیگه تفکر مامانه واسه 20 سال پیشه دست من نیست

دختر من دو سالو نیمشه نمی‌دونم چرا بدم نمیاد آرایش کنه خوشم میاد😂😂 تازه انقد براش ذوق دارم میگم سی ...

عزیزم🥰