2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشنهاد میکنم کتاب های شهید ابراهیم هادی رو بخونه یا قران با تفسیرش بخونه شاید نظرش عوض شد

خیلی قشنگه که سعی میکنید دینتون رو روی بقیه اجبار نکنید و فقط بهش منابع میدید

یه ختنمی اینجا به افراد بی دین گفتن اشغال خور :(

ادم میمونه..

پیشی دوست // کنکوری 

الان این چه توهینی بود به عقاید مردم کردید؟!شعور و عقل واقعا در جامعه پیدا نمیشهالان دو خانم با شعور ...

اتفاقا اونا چون دین ندارن همینن اگه نظر میخوای پس بشنو اگه نمیخوای نشنو، اگه اعتقادات بقیه به تو و ما ربطی نداره پس نیا تاپیک بزن 

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
میگم یه حضرت عباس و امام حسینی دارم که وقتی قلبم از غصه داره له میشه بهم پناه میدن

چقدر قشنگ

خیلی خوبه اینحوری دعوت میکنید

خیلیا دینشون رو روی بقیه اجبار میکنن یا بهشون حرفای جالبی نمیزنن..

پیشی دوست // کنکوری 

خیلی قشنگه که سعی میکنید دینتون رو روی بقیه اجبار نکنید و فقط بهش منابع میدیدیه ختنمی اینجا به افراد ...

صدرصد هرکسی ازاد افریده شده و حق انتخاب داره خود خدا به انسان ها حق انتخاب داده دیگه ما کی باشیم دخالت کنیم :)

عزیزم هرکی به اندازه شعور و شخصیت اش حرف میزنه👌🌱

پول یک مرد ؛ هیچ وقت یک زن مستقل را هیجان‌زده نخواهد کرد ..🤍