2777
2789

کدوم دخترونه تر و ملایم تره؟ 

🥀زخم هایم را دوست دارم🥀آنها شاهدان اصلی هستند که چگونه شجاعانه زندگی کردم🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گرن بالو نتی سفارش دادم اصلا بوشو دوس نداشتم

منم میخوام اینترنتی سی میلشو سفارش بدم 

چرا دوس نداشتی شما؟یعنی ب سلیقه ات نمی‌خورد یا تند بود؟

لاتوسکا ملایم تره و برای همه جا مناسبه 

گرن بالو خیلی لوس و دخترونه تره و برای هر جایی نمیشه استفاده کرد

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

لاتوسکا ملایم تره و برای همه جا مناسبه گرن بالو خیلی لوس و دخترونه تره و برای هر جایی نمیشه استفاده ...

واقعا لاتوسکا ملایم تره؟

شنیده بودم گرن بالو ملایم نره

کدومشون خنک تره؟

بو هاشون مشابه عطری هست ک مثال بزنید

منم میخوام اینترنتی سی میلشو سفارش بدم چرا دوس نداشتی شما؟یعنی ب سلیقه ات نمی‌خورد یا تند بود؟

بنظرم عطر اصلا نتی نگیر چون سلیقه ای هست 

گرم و شیرین بود کلا بوش مورد پسندم نبود.همزمان ویکتوریا سکرت سفارش دادم بوی اونم دوس داشتم ولی دیگ کلا نتی عطر نخریدم چون باید حتما تست کنی

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بنظرم عطر اصلا نتی نگیر چون سلیقه ای هست گرم و شیرین بود کلا بوش مورد پسندم نبود.همزمان ویکتوریا سکر ...

شماهم مثل من پس بوی های خنک دوست داری

شماهم مثل من پس بوی های خنک دوست داری

اره البته چنروز پیش ی ادکلن جیوانچی خریدم با اینک گرمه ولی خیلی خیلی ملایمه از وقتی میزنم همه اسمش رو میپرسن ازم🤪

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

واقعا لاتوسکا ملایم تره؟شنیده بودم گرن بالو ملایم نرهکدومشون خنک تره؟بو هاشون مشابه عطری هست ک مثال ...

جفتشون ملایم هستن و جفتشون هم طبع معتدل دارن . اما گرن بالو بخاطر شیرینی زیادی که داره نمیشه ازش حس خنکی و ملایم بودن گرفت .  رایحه مشابه بخوام بگم بیشتر شبیه ویوالا جویسی. و گوچی فلورا .

سعی کن حضوری بری تست کنی چون این دو تا رو اصلا نمیشه گفت کدوم بهتره و بستگی به سلیقه خودت داره روی بدن هر شخصی رایحه فرق میکنه . 

من گرن بالو رو دوست دارم اما شیرینی زیادی داره شاید همه دوسش نداشته باشن . لاتوسکا هم بخاطر رایحه گل زیاد ممکنه بعضیا خوششون نیاد . ببین بین رایحه شیرین و رایحه گل فروشی کدوم رو بیشتر دوست داری .

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

اره البته چنروز پیش ی ادکلن جیوانچی خریدم با اینک گرمه ولی خیلی خیلی ملایمه از وقتی میزنم همه اسمش ر ...

Givenchy very irresistible? 

جفتشون ملایم هستن و جفتشون هم طبع معتدل دارن . اما گرن بالو بخاطر شیرینی زیادی که داره نمیشه ازش حس ...

مرسی از راهنماییت♥️🫂

من گوچی بلوم رو پیش میدم

میشه دعام کنی تو بد ترین روزای زندگیمم💔 توروخدا برام یه صلوات بفرستید 🤍و با دل پاکتون دعام کنید 🤍❤️دانشجو ها قدر دانشجو بودنو بدونید من رو که  نزاشتن برم دانشگاه بزرگترین حسرتم شد💔💔💔🥹🥹