2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد خونه چیزایی که دوست دارمو برام میخره شروع میکنه حرف زدن شاگرداشو مسخره حتی میکنه که من بخندم ولی حالم دیگه فرقی نمیکنه

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

چرا ديگه؟

حالم انقدر بده دیگه با هیچی درست نمیشه

در ظاهر حفظ میکنم به خودم میرسم میرم سرکار اما فقط شوهرم میدونه اافسردگی نابودم کرده از درون

حالم انقدر بده دیگه با هیچی درست نمیشهدر ظاهر حفظ میکنم به خودم میرسم میرم سرکار اما فقط شوهرم میدون ...

خوب علتش چيه؟شوهرت كه هواتو داره جايگاه اجتماعي خوب داري حقوق داري حتما زيبا هم هستي

خوب علتش چيه؟شوهرت كه هواتو داره جايگاه اجتماعي خوب داري حقوق داري حتما زيبا هم هستي

مرسی عزیزم یه سری اتفاقا تو زندگیم افتاده که عوضم کرده همشم ریشه در بچگی داره با قرص و دکترم خوب نشد