2777
2789
عنوان

پسرم همش غذا میخاد

161 بازدید | 10 پست

خیلیم لاغره قدش بلنده اما وزنش کمه نسبت ب قدش هفت سالشه 

ظهر خونه مادر بزرگش بوده گفتم ناهار خوردی گفت اره قرمه سبزی خوردم بعد دوباره من داشتم برای خودم عدس پلو درست میکردم اژ سرکار اومده بودم دیدم هی میگه گشنمه گفتم مگه ناهار نخوردی دیگ چون عدس پلو نمیخوره سیب و گوشت و برنج براش جدا درست کردم بهش دادم ساعت دو و نیم خورده بعد یه بیسکویت کاکایویی هم خورده الان همش میگه شام چی داریم میگم بذار شب بشه شام بهت میدم میگه نه الان گشنمه هر پنج دیقه یه بار میگه😐 طبیعیه؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب بده بخوره طفلک خودتم که میگی وزنش کمه. هنوزمیپرسی طبیعیه؟ عجبااا

خب الان غذا ندارم باید شام درست کنم تازه شاعت دو و نیم ناهار خورده فک نمیکردم ساعت پنج و نیم شام بخاد

خوراکی میگم بخور رفته پفیلا میخوره ولی میگه غذا میخام

مدرسه ها که تعطیل میشه حوصلشون سرمیره همش میرن ومیان میگن چی داریم بخوریم.هر۵دقیقه سر یخچالن.‌گشنشون ...

خوراکی داره میوه هست نمیخوره میگه شام میخام 🥴

خوراکی داره میوه هست نمیخوره میگه شام میخام 🥴

بچه های منم بعضی وقتها دیوونم میکنن..میگه گشنمه  میگم میوه میخوای؟ نه...نون پنیرگردو؟ نه...عسل وکره؟ نه...بیسکوییت؟ ازاین مدلا نه....شام درست میکنم میگن  کتلت نه..کشک وبادمجون نه...املت نه..برنج وخورشت ظهر؟ نه😤😤

پارسا پسرمامان😍