2777
2789
عنوان

دیابت و بارداری

70 بازدید | 8 پست

سلام خانما همسرم دیابت نوع یک داره انسولین استفاده میکنه.۳۳سالشه منم ۲۹.به نظرتون دیره برای بارداریم؟یعنی نمیتونم دیگه صبر کنم؟تجربه خاصی ندارید؟خیلی استرس دارم

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

بنظرم  الان اقدام کن بهتری من ۲۷ سالمه  باردارم دمارم در اومده خیلییی دارم اذیت میشم استرس سالم بدنیا اوردن بچم جدا داغون شدن خودم جدا  قبلش بدنتو‌تقویت کن حتما و هرچی زودتر اقدام کنی برای خودت بهتره سن بیولوژیک بدن ما زنا هرچی بالاتر میره توانمون کمتر میشه 

خدایا برای همه چی شکرت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم الان اقدام کن بهتری من ۲۷ سالمه باردارم دمارم در اومده خیلییی دارم اذیت میشم استرس سالم بدنی ...

من خداروشکر خیلی خوش بنیه و استخون دارم البته نمیدونم از این لحاظ گفتین یا نه.ولی واااقعا شرایطم خیلی خاصه یه عمر زحمت درس خوندن کشیدم الان باید نتیجشو ببینم از طرفی نگزان بارداریم

در مورد شرایط همسرت اطلاعی ندارم ولی برای خودت دیر نیست اصلا.

خیلیییی استرس دارم به نظرت تا۳۱_۲سالگی وقت دارم؟

خیلیییی استرس دارم به نظرت تا۳۱_۲سالگی وقت دارم؟

خودت که آره بابا. یه چکاپ بده فقط که اگه مشکلی هست بدونی. برو پیش متخصص زنان بگو سونو بده بهت ببین مشکلی نداشته باشی. از نظر سن اصلا مشکلی برای خودت نیست. من ۳۵ سالگی باردار شدم.

ولی نمیدونم شوهرت هم میتونه صبر کنه یا نه. حتما از دکترش‌ بپرسید که دیابتش روی قدرت باروریش اثر داره یا نه.

خودت که آره بابا. یه چکاپ بده فقط که اگه مشکلی هست بدونی. برو پیش متخصص زنان بگو سونو بده بهت ببین م ...

پس چرا اینقدر به من استرس میدن میگن پات برسه به سی دیگه وای به حالت

پس چرا اینقدر به من استرس میدن میگن پات برسه به سی دیگه وای به حالت

نه اینجوری نیست. با بالا رفتن سن قدرت باروری کمتر میشه ولی اینجوری نیست که سی سالت بشه یهو تخمدان هات خشک بشه بیفته. مثلا اگه تو ۲۰ سالگی با اولین اقدام باردار میشدی، تو ۳۰ سالگی با سومین اقدام باردار میشی. بعد هم این تغییرات هیچ مرز مشخصی نداره. ورزش کنی و تغذیه ی سالم داشته باشی و خوابت منظم باشه قدرت باروری تا سالها حفظ میشه. اتفاقا من اطرافم بارداری های سن بالا زیاد دیدم. یه گروه مادران هم عضوم که چند روز پیش یه نفر در مورد بارداری توی سن ۴۵ پرسیده بود و کلی از مامانا گفتن توی ۴۵-۴۶ سالگی بچه ی اولشون رو به دنیا آوردن. یه خانمی هم دیدم که از ۱۷ سالگی درگیر درمان ناباروری بود و الان ۳۰ سالش بود و هنوز باردار نشده بود. درسته که سن تاثیرگزار هست ولی همه چیز نیست. روان آسوده ی مادر خیلی مهمه برای بارداری و زایمان و بچه داری.

نه اینجوری نیست. با بالا رفتن سن قدرت باروری کمتر میشه ولی اینجوری نیست که سی سالت بشه یهو تخمدان ها ...

توکل به خدا.کاش منم مشکلی برام پیش نیاد.ان شاالله شماهم به سلامتی نی نیتو بغل کنی