2777
2789

اول اینکه مرغمو مثل پروانه ای باز کردم با این تفاوت گردن ایناش هستن چیزی ازش پرت نزدم بجز نوک بال ها و دنبالیچش بعد فریز کردم گفتم یه روز که خواستم درست کنم از شب قبل درش بیارم بزارمش توی آب نمک هم یخش باز بشه هم بوی زغمش بره و بعد صبح مزه دارش کنم حسابی و بعدش بزارمش ایرفرایر( همون سرخکن) 🤔

حالا الان پیش اومد که شام درست کنم و بسته های دیگه نداشتیم مجبورم اینو درست کنم آیا اینکه گذاشتمش توی زودپز با آب جوش و ادویه و پیاز و فلفل دلمه و آبلیمو و.. که بپزه یه ساعتی و مزه بگیره و بوی زغمش بره و بعد زعفران بزنم بهش بزارم سرخکن خوب میشه؟! یا نمیشه؟! حس میکنم چقتی اول پخته بشه بعد بزاریش فر روغنش از دست میره خشک میشه 🙁

اول اینکه بیزحمت دستور پخت منو اصلاح کنید برای تجربیات بعدیم دوم اینکه روش خودتون رو بگید ممنون میشم😍

لازم نبود آب پز بشه

چربیش هم در میاد اینجوری

ادویه های مورد علاقتو با یکم روغن مخلوط میکردی حسابی ماساژ میدادی بهش

بعدم میذاشتی تو سرخ کن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لازم نبود آب پز بشهچربیش هم در میاد اینجوریادویه های مورد علاقتو با یکم روغن مخلوط میکردی حسابی ماسا ...

یخ بود خیلی از فربزر در اومده بود گفتم شاید مزه دار نشه اونجور 

زد به سرم بزارمش داخل سرخکن اول نیم ساعت رو دکمه یخ واکن بعدش در بیارم نیم ساعت مزخ دار کنم بزارمش پس ولی زمان کوتاه بود گفتم شاید بوی زغمش بیاد