اول اینکه مرغمو مثل پروانه ای باز کردم با این تفاوت گردن ایناش هستن چیزی ازش پرت نزدم بجز نوک بال ها و دنبالیچش بعد فریز کردم گفتم یه روز که خواستم درست کنم از شب قبل درش بیارم بزارمش توی آب نمک هم یخش باز بشه هم بوی زغمش بره و بعد صبح مزه دارش کنم حسابی و بعدش بزارمش ایرفرایر( همون سرخکن) 🤔
حالا الان پیش اومد که شام درست کنم و بسته های دیگه نداشتیم مجبورم اینو درست کنم آیا اینکه گذاشتمش توی زودپز با آب جوش و ادویه و پیاز و فلفل دلمه و آبلیمو و.. که بپزه یه ساعتی و مزه بگیره و بوی زغمش بره و بعد زعفران بزنم بهش بزارم سرخکن خوب میشه؟! یا نمیشه؟! حس میکنم چقتی اول پخته بشه بعد بزاریش فر روغنش از دست میره خشک میشه 🙁
اول اینکه بیزحمت دستور پخت منو اصلاح کنید برای تجربیات بعدیم دوم اینکه روش خودتون رو بگید ممنون میشم😍