2777
2789

و شما ازش بپرسین و اون هی انکار کنه و قسم قرآن بخوره که نمیشناسه اما شما صد در صد مطمئنید که دروغ میگه عکس العملتو ن چیه؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهم نبوده و نیس

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

براش روشن میکنم ک میدونم و دلیل اینکه دروع میگه رو میپرسم

زندگی با همه ی پستی و بلندیاش بالاخره میگذره ‌....یادم نمیره شبایی تو زندگیم بود که حس میکردم زیر آوار غم و گریه تا صبح دووم نمیارم و میمیرم، اما گذشت صبح شد و من زنده موندم. همه ی اون روزا گذشت! هنوزم روزای بد گاهی هستنااا اما ایمان دارم که میگذره‌..پس تو هم ایمان داشته باش روزای بد میگذرن قوی باش و حال خوبتو با هیچی خراب نکن به این فکر کن که زمان ب سرعت در حال عبوره✨🌱                                                                                                                                                                                                           
خوب چرا بپرسی مجرد بوده دیگه بعدم دوس نداره بگه چقدر فضولین

اصلا زنه برام مهم نی اینکه اون دروغ میگه حالم بد میشه بنظرت الان زنه مجدد پیام بده و بخای زندگیت حفظ کنی فضولی؟ 

چرا باید از گذشتش بپرسم‌؟

مگر اینکه بخوام گند بزنم تو رابطمون

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

اصلا زنه برام مهم نی اینکه اون دروغ میگه حالم بد میشه بنظرت الان زنه مجدد پیام بده و بخای زندگیت حفظ ...

باابادوستی دوران مجردی بعدم معلومه میگه نه چون دوس نداره بدونی تو اگه پیام داد اون موقع گیر بده 

باابادوستی دوران مجردی بعدم معلومه میگه نه چون دوس نداره بدونی تو اگه پیام داد اون موقع گیر بده

میگم خو اون عوضی دوباره پیام داد شوهرم میگه نمیشناسم اما صد در صد مطمئنم دوست بوده